Μπαρτσελόνα: Ζήτησαν την παραίτηση του Μπαρτομέου!

Μπαρτσελόνα: Ζήτησαν την παραίτηση του Μπαρτομέου!

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Ζήτησαν την παραίτηση του Μπαρτομέου!

bet365

Διοικητικό Συμβούλιο με αρκετή ένταση στην Μπαρτσελόνα, με μέλη του να ζητούν την παραίτηση του προέδρου Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Τα πολλά ευτράπελα που συμβαίνουν εσχάτως στην Μπαρτσελόνα, για τα οποία φέρει καίρια ευθύνη ο πρόεδρος Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου και οι κύριοι συνεργάτες του, οδήγησαν σε μια συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου με υψηλή ένταση.

Μέλη του διοικητικού συμβουλίου έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν την παραίτηση του Μπαρτομέου και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών για νέα διοίκηση, ένα χρόνο πριν από την προγραμματισμένη (βάσει καταστατικού) διεξαγωγή τους.

Η συγκεκριμένη συνάντηση, όμως, ήταν ανεπίσημη και απλώς έγιναν συζητήσεις για όσα έχουν προηγηθεί. Την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Πέμπτη (27/02), θα λάβει χώρα επίσημη έκτακτη σύσκεψη του ΔΣ και εκεί ενδέχεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του καταλανικού συλλόγου.

Μέχρι, πάντως, να ολοκληρωθεί η εσωτερική έρευνα για το σκάνδαλο με τα social media, παύθηκε των αρμοδιοτήτων του ο σύμβουλος του προέδρου, Τζάουμε Μασφερέρ, ο οποίος φέρεται να ήταν αυτός που έκλεισε την συμφωνία με την εταιρεία I3 Ventures, από λογαριασμούς της οποίας γίνονταν το... κράξιμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα