Ρεάλ Μαδρίτης – Χάμες Ροδρίγκες: Ενημερώθηκε ότι μένει (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης – Χάμες Ροδρίγκες: Ενημερώθηκε ότι μένει (vid)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης – Χάμες Ροδρίγκες: Ενημερώθηκε ότι μένει (vid)

bet365

Ολική ανατροπή για τον Χάμες Ροδρίγκες, με τη Ρεάλ να του ζητάει τελικά να μείνει για φέτος, έπειτα από τον τραυματισμό του Ασένσιο και την “επτάρα” από την Ατλέτικο.

Μπίλεφελντ - Σεντ Πάουλι με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Τεράστια ανατροπή στην υπόθεση του Χάμες Ροδρίγκες, ο οποίος φέρεται να ενημερώθηκε από τη Ρεάλ, ότι δεν θα παραχωρηθεί και ότι σκοπός της ομάδας είναι πλέον να τον κρατήσει κανονικά. Ούτε θα δανεικός, ούτε θα πωληθεί, όπως ήταν το πλάνο από την προηγούμενη διετία κιόλας και το deal με την Μπάγερν.

Ωστόσο, ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός είναι τώρα χρήσιμος για τους Μαδριλένους. Στην αλλαγή στάσης απέναντί του συντέλεσαν δύο σημαντικά δεδομένα που συνέβησαν σχεδόν ταυτόχρονα. Ο τραυματισμός του Μάρκο Ασένσιο και αμέσως μετά η τρομερή συντριβή και το 7-3 από την Ατλέτικο.

Πόσο μάλλον οι πιθανότητες να πήγαινε στη μισητή συμπολίτισσα, κάτι που θα έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα για την εικόνα των Μερένγκες. Επομένως, τη Δευτέρα, μαζί με τους Μιλιτάο, Καζεμίρο που επίσης επέστρεψαν μετά το
Copa America, ο Χάμες φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ έπειτα από 787 ημέρες απουσίας.

Το συμβόλαιο του λήγει του χρόνου και με κάποιες καλές εμφανίσεις, θα μπορούσε ακόμα και να πάρει επέκταση, ώστε να μην τον χάσει η Βασίλισσα χωρία αντάλλαγμα στο τέλος της χρονιάς.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα