Πέρεθ για Ζιντάν: «Γύρισε στη Ρεάλ ο καλύτερος προπονητής του κόσμου» (vid)

Πέρεθ για Ζιντάν: «Γύρισε στη Ρεάλ ο καλύτερος προπονητής του κόσμου» (vid)

Gazzetta team
Πέρεθ για Ζιντάν: «Γύρισε στη Ρεάλ ο καλύτερος προπονητής του κόσμου» (vid)

bet365

Ο Φλόρεντίνο Πέρεθ καλωσόρισε τον Ζινεντίν Ζιντάν για δεύτερη φορά στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, χαρακτηρίζοντάς τον κορυφαίο στον κόσμο.

Η επιστροφή του Ζιντάν είναι γεγονός και ο Πέρεθ μίλησε πρώτος στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίασή του: «Θέλω να αναγνωρίσω τη δουλειά του Σολάρι. Επαγγελματίας. Είναι στο σπίτι του. Ο Σολάρι αγαπά αυτόν τον σύλλογο και τα έδωσε όλα μέχρι τέλους. Θέλω να δείξω την ευγνωμοσύνη μας και επιθυμούμε να συνεχίσει στον σύλλογο αν θέλει», τόνισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων, αναφερόμενος στον Σολάρι. Στη συνέχεια, πέρασε στον Ζιζού.

«Θέλουμε να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή και σήμερα ήμαστε εδώ για να καλωσορίσουμε τον Ζιντάν. Ξανά αναλαμβάνει τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας μας και επιστρέφει γιατί αγαπά αυτή την ομάδα. Όταν του κάναμε πρόταση, χρειάστηκε πέντε μέρες για να αποδείξει την πίστη του. Επιστρέφει ξανά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο καλύτερος προπονητής του κόσμου. Το πάθος του για τη Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε για να φέρει πίσω το πεπρωμένο του συλλόγου μας. Του μεγαλύτερου συλλόγου στον κόσμο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα