Νίκο Γουίλιαμς: Από το... deal με την Μπαρτσελόνα στο ναυάγιο!

Νίκο Γουίλιαμς ναυάγιο με Μπάρτσα

bet365

Έτσι «έσπασαν» οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Μπαρτσελόνα και Νίκο Γουίλιαμς, αφού τόσο ο σύλλογος όσο και ο παίκτης δεν έκαναν πίσω στο θέμα της εγγραφής.

Τέλος στο σίριαλ Νίκο Γουίλιαμς. Ο παίκτης ανανεώνει και μένει στην Αθλέτικ μετά τη διακοπή των διαπραγματεύσεων με την Μπαρτσελόνα. Από μέρες οι δύο πλευρές συζητούσαν για να βρουν μια συμφωνία που να εξασφαλίζει την εγγραφή του ποδοσφαιριστή. Και δεν υπήρξε θετική εξέλιξη. Ο παίκτης ήθελε η Μπαρτσελόνα να βάλει μια ρήτρα στη συμφωνία, σύμφωνα με την οποία αν δεν είχαν τη δυνατότητα εγγραφής λίγες μέρες πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, ο παίκτης θα έφευγε ελεύθερος.

Η Μπαρτσελόνα αρνήθηκε κατηγορηματικά αυτή τη ρήτρα. Δεν μπορούσε να διακινδυνεύσει να χάσει τα 60 εκατομμύρια που θα πλήρωνε για την αποχώρηση του παίκτη, αν τελικά δεν έβρισκε τρόπο να τον εγγράψει. Ωστόσο, υπήρχαν και άλλα ζητήματα όπως ο τρόπος πληρωμής της ρήτρας ή η προμήθεια του ατζέντη που δεν θα δεχόταν. Και οι θέσεις κόλλησαν σε αυτό το σημείο. Ο εκπρόσωπος του παίκτη τους είχε εξηγήσει ότι δεν μπορούσαν να ρισκάρουν να μείνει ο Γουίλιαμς στην ομάδα χωρίς να παίζει, ενώ ο σύλλογος δεν ήθελε να ρισκάρει να χάσει τα χρήματα, αν και τόνιζαν ότι θα είχαν τη δυνατότητα εγγραφής.

Καθ’ όλη τη διαπραγμάτευση, ο σύλλογος εξήγησε στον εκπρόσωπο του παίκτη ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και ο διεθνής εξτρέμ θα μπορούσε να μπει στην ομάδα. Μάλιστα, τονίστηκε πως έβαλαν στο τραπέζι όλα τα απαραίτητα έγγραφα που επιβεβαιώνουν ότι είναι έτοιμοι και μπορούν να προχωρήσουν σε πωλήσεις, αλλά και μεταγραφές.

Νίκο Γουίλιαμς: «Τέζαρε» την Μπαρτσελόνα η Αθλέτικ και ανακοίνωσε την ανανέωσή του μέχρι το... 2035!
Nico Williams 100

Νίκο Γουίλιαμς: «Τέζαρε» την Μπαρτσελόνα η Αθλέτικ

Επιπλέον, ενημέρωσαν τον ατζέντη για την κατάσταση του μισθολογικού πλαισίου και τον χώρο που απελευθερώθηκε από τις αποχωρήσεις των Λανγκλέ και Φάτι. Δύο παίκτες που έδωσαν σημαντικό χώρο. Δεν θα είναι οι μόνοι, γιατί αναμένεται να φύγουν και οι Πάμπλο Τόρε και Ινιάκι Πένια. Ο παίκτης της Αθλέτικ θα καταλάμβανε αρκετό χώρο στο μισθολογικό πλαίσιο. Περίπου 22 εκατομμύρια ευρώ. Το αναλογικό μέρος της ρήτρας (περίπου 10 εκατ. ευρώ) και το συμβόλαιό του (12 εκατ. ευρώ).

 

Όλα αυτά τα επιχειρήματα δεν έπεισαν ούτε τον ατζέντη ούτε τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, που δεν ήθελε να ρισκάρει να μείνει χωρίς εγγραφή τη νέα σεζόν. Παράλληλα, και βλέποντας ότι δεν υπήρχε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, ξεκίνησε διαπραγματεύσεις ανανέωσης με την Αθλέτικ. Την Παρασκευή ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας και η αύξηση της ρήτρας αποδέσμευσης του παίκτη. Στην Μπάρτσα έμαθαν για την ανανέωση λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση, από μια κλήση του ατζέντη, αν και στο «Καμπ Νόου», βλέποντας τη στάση του παίκτη τις τελευταίες μέρες, είχαν ήδη υποψιαστεί ότι θα ανανεώσει με τους Βάσκους.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα