Ντιέγο Μαρτίνεθ: «Ξεχωριστή η σύνδεσή μου με Σεβίλλη και Γρανάδα»

Ντιέγο Μαρτίνεθ: «Ξεχωριστή η σύνδεσή μου με Σεβίλλη και Γρανάδα»

Ο Μαρτίνεθ

bet365

Ο Ντιέγο Μαρτίνεθ μίλησε για το ξεχωριστό δέσιμο που έχει με τη Σεββίλη αλλά και τη Γρανάδα, απαντώντας στο υποθετικό σενάριο για να κάτσει στον πάγκο των Σεβιγιάνων.

Φεύγοντας από τον Ολυμπιακό, ο Ντιέγο Μαρτίνεθ είδε το όνομά του να συνδέεται με την Σεβίλλη. Προς το παρόν παραμένει εκτός πάγκων, ενώ το σύλλογο με τα 7 Europa League στην κατοχή του έχει αναλάβει ο Κίκε Φλόρες.

Ο άλλοτε τεχνικός των ερυθρόλευκων, μίλησε για τις φήμες που τον συνδέουν με την Σεβίλλη. Κι από σεβασμό στον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες που είναι στον πάγκο της ομάδας δεν θέλησε να δώσει διάσταση στο θέμα, αλλά δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στο διάστημα που βρέθηκε ως προπονητής των ομάδων στα κλιμάκια του συλλόγου.

Μιλώντας στο Canal Sur αναφέρθηκε στο υποθετικό σενάριο για να πάρει στα χέρια του τα κλειδιά των Σεβιγιάνων.

«Προπονώ εδώ και 24 χρόνια. Εχω περάσει απ' όλες τις κατηγορίες και είμαι έτοιμος για το επόμενο επίπεδο. Δεν σκέφτομαι για το τι πρόκειται να έρθει. Είμαι πολύ ευγνώμον, πολύ περήφανος απ'όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Θέλουμε περισσότερα, σαφώς, αλλά ποτέ δεν σκέφτομαι το επόμενο βήμα. Είναι ξεκάθαρο ότι η σύνδεση με την Σεβίλλη και τη Γρανάδα είναι ξεχωριστή».

@Photo credits: INTIME
 

LA LIGA Τελευταία Νέα