Κουρτουά για τον νέο τραυματισμό: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ»

Κουρτουά για τον νέο τραυματισμό: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ»

Νίκος Κικίδης
Κουρτουά για τον νέο τραυματισμό: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ»

bet365

Ο νέος τραυματισμός στον μηνίσκο δεν καταβάλλει τον Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος έστειλε ηχηρό μήνυμα στα social media για να... ανεβάσει τους φανς του.

Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Τιμπό Κουρτουά καθώς πάνω που μετρούσε αντίστροφα για την επιστροφή του μετά τη ρήξη χιαστών τελικά ένας νέος τραυματισμός στον μηνίσκο ήρθε για να τον θέσει νοκ-άουτ μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Το ψυχολογικό χτύπημα για τον Βέλγο που αποχώρησε με δάκρυα από το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ ήταν μεγάλο, αλλά ο ίδιος δεν το βάζει κάτω! Με μήνυμα στα social media ο Βέλγος τερματοφύλακας τόνισε πως θα επιστρέψει δριμύτερος και κάνει ήδη σχέδια για τη νέα σεζόν!

«Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα στήριξης. Είμαι στενοχωρημένος από αυτή την άσχημη είδηση του τραυματισμού αλλά είναι απλά ένα μικρό πισωγύρισμα. Θα γυρίσω πιο δυνατός από ποτέ. Αισθάνομαι τη στήριξή σας» τόνισε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στα social media.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το «Athletic» πάρθηκε η απόφαση για τον Βέλγο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα στον μηνίσκο, το οποίο θα τον περιορίσει εκτός δράσης για τους επόμενους δυο μήνες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα