Ρεάλ Μαδρίτης: Νέο σοκ για τον Κουρτουά με ρήξη μηνίσκου στο γόνατο!

Ρεάλ Μαδρίτης: Νέο σοκ για τον Κουρτουά με ρήξη μηνίσκου στο γόνατο!

Νίκος Κικίδης
Κουρτουά

bet365

Τέλος και τυπικά η σεζόν για τον Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος υπέστη ρήξη μηνίσκου στο δεξί γόνατο και αναμένεται να παραμείνει στα πιτς για τους επόμενους δυο μήνες.

Τέλος δεν έχουν οι ατυχίες για τον Τιμπό Κουρτουά! Ο Βέλγος τερματοφύλακας τις τελευταίες εβδομάδες είχε επιστρέψει στις προπονήσεις της Ρεάλ μετά την ρήξη χιαστού που υπέστη το καλοκαίρι και προετοιμαζόταν να μπει ξανά σε αποστολή των Μαδριλένων από τον Απρίλη, αλλά οι εξελίξεις τον πρόλαβαν...

Όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης ο Βέλγος υπέστη ρήξη μηνίσκου στο δεξί γόνατο (είχε πάθει ρήξη χιαστού στο αριστερό) και αναμένεται να χάσει ολόκληρη τη σεζόν, καθώς και το Euro του 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Υπό τις προηγούμενες συνθήκες ο Κάρλο Αντσελότι υπολόγιζε να έχει ξανά στη διάθεσή του τον Κουρτουά μετά το παράθυρο των εθνικών ομάδων, αλλά τα δεδομένα πλέον άλλαξαν καθώς η απουσία αναμένεται να διαρκέσει για δυο μήνες.

Όπερ σημαίνει πως στη Ρεάλ πλέον πρέπει να στηριχθούν στον Λούνιν μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, ο οποίος έχει νικήσει τη μάχη απέναντι στον Κέπα για το Νο.1 κάτω από τα δοκάρια των Ισπανών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα