Μπαπέ: Τόσο θα κοστίσει το σπίτι του στη Μαδρίτη

Newsroom
mbappe

bet365

Τη ζωή του στη Μαδρίτη φαίνεται πως έχει ξεκινήσει να προετοιμάζει ο Κιλιάν Μπαπέ...

Παρί Σεν Ζερμέν και Λουίς Ενρίκε προετοιμάζονται για το «αύριο» του συλλόγου χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ Κιλιάν Μπαπέ. Την ίδια στιγμή και ο αρχηγός της Εθνικής Γαλλίας προετοιμάζεται για τη μετακόμιση στη Μαδρίτη.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, οι άνθρωποι του Γάλλου αναζητούσαν σπίτι στην ισπανική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με τη Marca, η οικογένεια του παίκτη ταξίδεψε στη Μαδρίτη πριν από περίπου δέκα μέρες για να μελετήσει αρκετά ενδεχόμενα.

Η έρευνα προκάλεσε... πόλεμο μεταξύ κτηματομεσιτών στην πόλη. Αυτό προκύπτει πάντοτε, όταν πολιτικοί, διπλωμάτες, αθλητές και πρεσβευτές από όλες τις γωνιές του πλανήτη περνούν από τα γραφεία της οδού Βελάθκεθ και ακούν προσφορές για πολυτελείς κατοικίες στις καλύτερες περιοχές της πρωτέουσας.

Σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, το σπίτι του σούπερ σταρ θα μπορούσε να κοστίσει από 12 έως 16 εκατομμύρια, ανάλογα με τη γειτονιά.

Το πλάνο που ακολουθούν συνήθως οι ποδοσφαιριστές είναι να νοικιάζουν πρώτα μια κατοικία έναντι 25.000 - 35.000 το μήνα μέχρι να βρουν το ιδανικό για εκείνους σπίτι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα