Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα ζήτησε από τον Τσάβι να μείνει για έναν χρόνο ακόμη

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα ζήτησε από τον Τσάβι να μείνει για έναν χρόνο ακόμη

xavi_barcelona

bet365

Σύμφωνα με καταλανικό δημοσίευμα, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα ζήτησε από τον Τσάβι να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα και για τη νέα σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για το καλοκαίρι, μετά την απόφαση του Τσάβι να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας στο φινάλε της σεζόν εξαιτίας της κριτικής που δέχεται. Οι Καταλανοί έχουν ήδη καταρτίσει μία λίστα με τέσσερις βασικούς υποψήφιους, στην οποία πρόσφατα φαίνεται να προστέθηκε και το όνομα του Σιμόνε Ιντζάγκι της Ίντερ.

Παρ' όλα αυτά, ένα ρεπορτάζ που φιλοξενεί σήμερα η καταλανική «Sport» έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι τώρα, αφού αναφέρει πως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα ζήτησε από τον Τσάβι να παραμένει για έναν χρόνο ακόμη στον πάγκο των «μπλαουγκράνα». Υπέρ της παραμονής του Καταλανού τεχνικού είναι και ο Managing Director Sport του κλαμπ, Ράφα Γιούστε, που τον θεωρεί κατάλληλο για να συνεχίσει το πρότζεκτ.

Οι δύο άνδες είναι ικανοποιημένοι τόσο από την δουλειά του Τσάβι όσο και από την υποστήριξη που έχει από τους ποδοσφαιριστές του ενώ θεωρούν πολύ σημαντικό πως ο Καταλανός προπονητής γνωρίζει τα του συλλόγου πάρα πολύ καλά, τον τρόπο που λειτουργεί, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει.

Φυσικά ρόλο σ' αυτό παίζει και η δυσκολία που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα στην εύρεση του διαδόχου του, αφού η δεινή και περίπλοκη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αποτελεί σημαντικό ανασταλτικό παράγοντα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα