Μπαρτσελόνα: Τα τέσσερα ονόματα που «τρέχουν» για την τεχνική ηγεσία

Μπαρτσελόνα: Τα τέσσερα ονόματα που «τρέχουν» για την τεχνική ηγεσία

Νίκος Κικίδης
hansi_flick

bet365

Σε τέσσερα ονόματα φαίνεται πως έχει καταλήξει η Μπαρτσελόνα για την τεχνική ηγεσία, με τους Φλικ, Ντε Τσέρμπι, Νάγκελσμαν και Τούχελ να διεκδικούν τα ηνία της ομάδας.

Η αναζήτηση του διαδόχου του Τσάβι στην τεχνική ηγεσία συνεχίζεται στη Μπαρτσελόνα, με τη λίστα να συμπεριλαμβάνει όλο και λιγότερα ονόματα. Σύμφωνα άλλωστε με τη «Sport» στη Βαρκελώνη έχουν καταλήξει σε τέσσερις περιπτώσεις για την επόμενη μέρα στο τιμόνι του συλλόγου, με τη γερμανική σχολή να κυριαρχεί.

Χάνσι Φλικ, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, Γιούλιαν Νάγκελσμαν και Τόμας Τούχελ φαίνεται πως είναι τα τέσσερα ονόματα που έχουν μείνει στην «κούρσα» για τον πάγκο των Μπλαουγκράνα, οι οποίοι θέλουν να πάρουν τον χρόνο τους μέχρι να καταλήξουν σε μια τελική επιλογή.

Στο μυαλό των προπονητών

Ο πρώτος μπορεί να θέλει σαν.... τρελός Μπάρτσα και να ρίχνει άκυρο στη Μπάγερν, αλλά στη Βαρκελώνη η υπομονή κρίνεται ως αρετή. Το τελευταίο διάστημα άλλωστε φαίνεται πως η προοπτική του Ρομπέρτο Τσε Τσέρμπι αρχίζει να κερδίζει πόντους εντός της διοίκησης, τη στιγμή που η πρόταση Ντέκο περί Κονσεϊσάο πιθανότατα έχει απορριφθεί ολοκληρωτικά.

Νάγκελσμαν και Τούχελ έχουν από την πλευρά τους πιθανότητες να αναλάβουν τα ηνία των Καταλανών, με τον δεύτερο πάντως να προτιμά μια επιστροφή στην Premier League για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Θυμίζουμε πως το μόνο δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι πως ο Τσάβι δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα, με τον Ισπανό να ανακοινώνει πως πρόκειται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον πάγκο μετά την βαριά ήττα με 5-3 από τη Βιγιαρεάλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα