Ρικέλμε για Κρόος: «Το κοντινότερο παράδειγμα στον Φέντερερ, μπορεί να παίξει και να πάει σπίτι του χωρίς να κάνει μπάνιο»

Newsroom
Ρικέλμε για Κρόος

bet365

Π πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς Χουάν Ραμόν Ρικέλμε έβγαλε το καπέλο στον Τόνι Κρόος σε συνέντευξή του στο TNT.

Ειδική αναφορά σε τρεις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο πρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς, ο θρυλικός Χουάν Ραμόν Ρικέλμε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Μου αρέσει ο Κρόος, μου αρέσει ο Μπέλινγκχαμ...» είπε ο πρώην μέσος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ποιότητα των δύο αυτών παικτών της «βασίλισσας».

«Ο Κρόος είναι ό,τι πιο κοντινό στον Φέντερερ που παίζει τένις. Μπορούν να παίξουν μπάλα και να πάνε σπίτι τους χωρίς να κάνουν μπάνιο. Είναι ένα απίστευτο πράγμα. Παίζει μπάλα, ο τύπος δεν πέφτει κάτω, δεν λερώνεται, δεν ιδρώνει...», σχολίασε συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο TNT.

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια μίλησε και για τον Τζούντ Μπέλινγκχαμ, αλλά και για τον Ντάνι Καρβαχάλ. «Ο Μπέλινγκχαμ είναι πολύ καλός. Είναι παίκτης με υπέροχο επίπεδο. Γιατί μερικές φορές κάποιοι έχουν τόση αναγνώριση και άλλοι όχι; Ο Καρβαχάλ δεν έχει την αναγνώριση που του αξίζει και πρόκειται να είναι ανάμεσα στους καλύτερους δεξιούς μπακ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης» εξήγησε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα