Ρεάλ Μαδρίτης: Νοκ άουτ ο Μπέλινγκχαμ, χάνει το πρώτο ματς με τη Λειψία για τους «16» του Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης: Νοκ άουτ ο Μπέλινγκχαμ, χάνει το πρώτο ματς με τη Λειψία για τους «16» του Champions League

bellingham_real_madrid_2

bet365

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ υπέστη διάστρεμμα κόντρα στην Τζιρόνα, θα απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες και θα χάσει το πρώτο παιχνίδι με τη Λειψία για τους «16» του Champions League.

Πύρρειος αποδείχθηκε τελικά η μεγάλη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Τζιρόνα. Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ που αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο υπέστη διάστρεμμα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Με επίσημη ενημέρωση η Ρεάλ Μαδρίτης γνωστοποίησε ότι οι εξετάσεις του Άγγλου σταρ έδειξαν το μέγεθος της ζημιάς η οποία δεν είναι σοβαρή, ωστόσο είναι αρκετή για να τον αφήσει εκτός για 2-3 εβδομάδες. Ο Μπέλινγκχαμ θα χάσει σίγουρα το πρώτο παιχνίδι με τη Λειψία για τους «16» του Champions League και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά θα προλάβει τη ρεβάνς με τους Γερμανούς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ο 20χρονος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής απέναντι στους Καταλανούς, καθώς με τα δύο του γκολ έπιασε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στην κορυφή της λίστας των Βρετανών σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα παιχνίδια που θα χάσει ο Μπέλινγκχαμ:

13/02, Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης

18/02, Ράγιο Βαγιεκάνο - Ρεάλ Μαδρίτης

25/02, Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλλη

2/03, Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα