La Liga: Συνεπής στις... χαμηλές πτήσεις η Σεβίλλη, «φρένο» για Μπιλμπάο

Ιάσονας Θεριός
sergio_ramos_sevilla

bet365

Παρ'ότι προηγήθηκε, η Σεβίλλη δεν κατάφερε να υποτάξει την Οσασούνα (1-1) και παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία της La Liga. Απέσπασε τον βαθμό από την... κουρασμένη Αθλέτικ Μπιλμπάο η Κάντιθ.

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιανοί μπορεί να πήραν τον πρώτο τους βαθμό μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες στη La Liga, ωστόσο έχασαν την ευκαιρία για ένα πολύτιμο τρίποντο και μένοντας στο 1-1 με την Οσασούνα εκτός έδρας, δεν κατάφεραν να... ξεκολλήσουν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Στη 16η θέση και το -1 από την επικίνδυνη ζώνη συνεχίζει η ομάδα του Φλόρες, στη 12η οι φιλοξενούμενοι. Ο Ρομέρο άνοιξε το σκορ για τη Σεβίλλη στο 24ο λεπτό και την έβαλε σε θέση οδηγού, ωστόσο το τέρμα του Μπούντιμιρ στο 55' έδωσε την ισοπαλία στην Οσασούνα.

Νωρίτερα, η Κάντιθ έβαλε... φρένο στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, κρατώντας στη λευκή ισοπαλία (0-0) στο «Μιραντίγια». Εμφανώς κουρασμένα τα Λιοντάρια του Βαλβέρδε μετά τη μεσοβδόμαδη πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στο Κύπελλο, έδωσαν στην Ατλέτικο Μαδρίτης την ευκαιρία να τα προσπεράσει, αν επικρατήσει της Βαλένθια (28/01). Απόλυτα ισορροπημένο το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να μη βρίσκουν τη λύση μπροστά στην αντίπαλη εστία και να συμβιβάζονται με τον βαθμό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα