Έντρικ: «Σπουδαίος παίκτης ο Μέσι, αλλά είμαι περισσότερο φαν του Ρονάλντο»

Νίκος Κικίδης
Έντρικ: «Σπουδαίος παίκτης ο Μέσι, αλλά είμαι περισσότερο φαν του Ρονάλντο»

bet365

Πάνω στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο απάντησε ο μελλοντικός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Έντρικ, ο οποίος έδωσε την ψήφο του στον Πορτογάλο.

Άλματα προς την ελίτ του ποδοσφαίρου κάνει ο 17χρονος Έντρικ, ο οποίος πριν καν προλάβει να ενηλικιωθεί έχει καταφέρει να αναρριχηθεί προς τις υψηλότερες κορυφές.

Τον προηγούμενο Νοέμβριο κατάφερε να κλείσει τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία θα τον ενσωματώσει στο ρόστερ της το επόμενο καλοκαίρι, ενώ ένα χρόνο αργότερα πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με την εθνική Βραζιλίας σε ηλικία... Ρονάλντο!

Με τα ΜΜΕ να τον προσεγγίζουν όλο και περισσότερο κι ενόψει του αγώνα κόντρα στην Αργεντινή, ο νεαρός επιθετικός τέθηκε ενώπιον του... αιωνίου διλήμματος Μέσι ή Κριστιάνο, με τον ίδιο να παραδέχεται πως είναι φαν του Πορτογάλου.

«Είναι εκπληκτικό που ο Μέσι έχει οκτώ Χρυσές Μπάλες. Θέλω απλώς να απολαύσω τη στιγμή που θα παίξω εναντίον του, να είμαι στο ίδιο γήπεδο με αυτόν, να τον κοιτάζω από κοντά, τον είδα μόνο στα βιντεοπαιχνίδια.

Ο Μέσι είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά εγώ είμαι περισσότερο οπαδός του Κριστιάνο Ρονάλντο. Τώρα όμως, που θα δω τον Μέσι από κοντά, θα είναι υπέροχο» τόνισε, αν και παραδέχθηκε πως ο κορυφαίος όλων είναι ο αείμνηστος Πελέ.

Ο Πελέ είναι ο Βασιλιάς. Δεν υπάρχει κανένας που θα τον πλησιάσει. Δεν υπάρχει κανένας με τον οποίο να συγκρίνεται. Ευχαριστώ τον Θεό που υπήρξε, η τεχνολογία μου επιτρέπει να τον δω σήμερα» κατέληξε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα