Βαλένθια - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0: Επέστρεψαν εκκωφαντικά στις νίκες οι Νυχτερίδες με «σερβιτόρο» Κανός

Ιάσονας Θεριός
valencia_win

bet365

Εντυπωσιακή νίκη με εντός έδρας τριάρα (3-0) πήρε η Βαλένθια κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και επέστρεψε στα τρίποντα μετά από δύο ήττες. Τριάρα και για την Αθλέτικ Μπιλμπάο απέναντι στην Κάντιθ.

Φοβερή Βαλένθια υπέταξε στο «Μεστάγια» την Ατλέτικο Μαδρίτης και άφησε πίσω της τις δύο διαδοχικές ήττες των προηγούμενων αγωνιστικών. Η ομάδα του Μπαράχα επικράτησε εντυπωσιακά 3-0 των Ροχιμπλάνκος και ανέβηκε, έστω και προσωρινά, στην 5η θέση της βαθμολογίας με εννιά βαθμούς. Δύο θέσεις πιο κάτω με επτά βαθμούς το σύνολο του Σιμεόνε.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Ούγκο Ντούρο ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα. Ο 23χρονος Ισπανός στο 5' άνοιξε από κοντά το σκορ μετά από πανέμορφη προσπάθεια του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Σέρτζι Κανός, από τα αριστερά.

Ο Ντούρο στο 34' έκανε το 2-0 και στο 54ο λεπτό ο Γκέρα διαμόρφωσε το τελικό σκορ, αφού η Ατλέτικο δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Νωρίτερα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε, επίσης 3-0, της Κάντιθ στη χώρα των Βάσκων και ανέβηκε στη 2η θέση, πίσω μόνο από την «απόλυτη» Ρεάλ. Το τρίποντο πάντως δεν ήρθε τόσο εύκολα, αφού η ομάδα του Βαλβέρδε μπόρεσε να ανοίξει το σκορ στο 66ο λεπτό με τον Γκουρουθέτα.

Ο Βιγιαλίμπρε καθάρισε το ματς δύο λεπτά αργότερα και στο 90' ο Νίκο Γουίλιαμς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα