Παρί Σεν Ζερμέν: Κλείνει Ασένσιο μέχρι το 2027

Παρί Σεν Ζερμέν: Κλείνει Ασένσιο μέχρι το 2027

Παρί Σεν Ζερμέν: Κλείνει Ασένσιο μέχρι το 2027

bet365

Ο Μάρκο Ασένσιο συμφώνησε οριστικά με την Παρί Σεν Ζερμέν για συμβόλαιο μέχρι το 2027 και αποχωρεί οριστικά από τη Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από οκτώ χρόνια.

Σε «διαζύγιο» οδηγούνται ο Μάρκο Ασένσιο και η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δυο πλευρές επί σειρά μηνών ήταν σε επαφές για την ανανέωση της συνεργασίας τους, όμως εν τέλει δεν τα βρήκαν και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποχωρεί.

Ο 27χρονος εξτρέμ έχει ήδη βρει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη, καθώς συμφώνησε με την Παρί Σεν Ζερμέν! Η Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι διεκδίκησε τον Ασένσιο, όμως δεν μπορούσε να «ματσάρει» την προσφορά των Καταριανών. Ο διεθνής Ισπανός θα βάλει το συμβόλαιο του σε τετραετές συμβόλαιο, έως το 2027 με απολαβές της τάξης των δέκα εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο.

Η Βασίλισσα αγόρασε τον Ασένσιο από την Μαγιόρκα το 2015 αντί 4 εκατομμυρίων ευρώ και την πρώτη του χρονιά τον άφησε δανεικό στην Εσπανιόλ. Σε αυτά τα χρόνια έχει καταγράψει 285 συμμετοχές με απολογισμό 61 γκολ και 32 ασίστ. Έχει κατακτήσει τρία Champions League, ισάριθμα πρωταθλήματα, ευρωπαϊκά και εγχώρια Super Cup, τέσσερα Παγκόσμιο Κύπελλα Συλλόγων και το φετινό Copa del Rey. Την σεζόν που ολοκληρώνεται μέτρησε 50 συμμετοχές, 12 γκολ και οκτώ ασίστ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα