Μαγιόρκα - Βαλένθια 1-0: Τη «λύγισε» κι έβαλε... φωτιά στην «ουρά»!

Μαγιόρκα - Βαλένθια 1-0: Τη «λύγισε» κι έβαλε... φωτιά στην «ουρά»!

bet365

Η Μαγιόρκα νίκησε 1-0 τη Βαλένθια εντός έδρας και κράτησε τις Νυχτερίδες στα χαμηλά, σχηματίζοντας παράλληλο ένα απίθανο... τρενάκι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της La Liga.

Σημαντική νίκη κατάφερε να πάρει η Μαγιόρκα η οποία επικράτησε στην έδρα της της Βαλένθια 1-0 και στέρησε από τις Νυχτερίδες την ευκαιρία να ξεφύγουν από τα χαμηλά στρώματα. Κι αυτό διότι, οι Νυχτερίδες μπορεί να βρίσκονται πλέον στη 13 θέση του πρωταθλήματος, όμως απέχουν μόλις δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ανάμεσα σε αυτές και τη 18η Βαγιαδολίδ υπάρχουν άλλες τέσσερις ομάδες! Υπενθυμίζουμε μάλιστα πως πλέον απομένουν δύο αγωνιστικές για το τέλος της La Liga.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι αλλά σπατάλησαν τις ευκαιρίες τους και τιμωρήθηκαν. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 64ο λεπτό ο Βεντάτ Μουρίκι, η κεφαλιά του οποίου ανέβασε τη Μαγιόρκα στην 11η θέση.

Η βαθμολογία της La Liga

Η βαθμολογία της La Liga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα