Πελεγκρίνι: «Το παιχνίδι τελείωσε μετά από 20 λεπτά λόγω έλλειψης προσωπικότητας του διαιτητή Ντελ Θέρο Γκράντε»

Newsroom
pelegrini

bet365

Τον διαιτητή του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ντέρμπι της Λ. Αλεξάνδρας, Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε, κατηγόρησε για έλλειψη πρωτοβουλίας ο προπονητής της Ρεάλ Μπέτις Μανουέλ Πελεγκρίνι.

«Η πρώτη κίτρινη δικαιολογείται γιατί είναι τα κριτήριά του, αλλά η δεύτερη δεν έχει καμία εξήγηση γιατί ο ίδιος λέει δύο φορές ότι δεν είναι κίτρινη και τον έκαναν να αλλάξει την απόφασή του», κατήγγειλε ο προπονητής της Μπέτις για τον ρέφερι του αγώνα με την Μπαρτσελόνα (4-0) τον Ισπανό Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε που διηύθυνε το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (2-0).

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, αιφνιδίασε στο τέλος του αγώνα στο Καμπ Νου με την Μπάρτσα (4-0) γιατί διαμαρτυρήθηκε περισσότερο για τη δεύτερη κίτρινη που έδειξε ο ρέφερι στον Έντγκαρ στο 33', από την πρώτη στο 24'. «Αν με ρωτάτε, δεν είναι καμία από τις δύο κίτρινες κάρτες. Η πρώτη δικαιολογείται γιατί είναι τα δικά του κριτήρια, αλλά η δεύτερη δεν έχει καμία εξήγηση γιατί είναι ενάντια στα δικά του κριτήρια. Ο ίδιος λέει δύο φορές ότι δεν είναι κίτρινη και τον ανάγκασαν να αλλάξει την απόφασή του. Δεν είχε καμία προσωπικότητα», εξήγησε.

Πολύ θυμωμένος, διακήρυξε ότι «ήταν ένα παιχνίδι που κράτησε 20 λεπτά. Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε , σκόραρε με ένα κόρνερ και μετά το παιχνίδι τελείωσε με μια παράλογη αποβολή. Τελείωσαν μια παράσταση με 70.000 ανθρώπους λόγω τρομερής έλλειψης προσωπικότητας».

Ήταν ρεαλιστής σχετικά με τη μάχη για μια θέση στο Champions League: «Δεν είμαστε αυτή τη στιγμή για να επιχειρήσουμε άθλους. Πρέπει να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε καλά τη σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα