Θεμπάγιος: «Θα χαρώ αν υποβιβαστεί η Σεβίλλη»

Ειλικρινής και συνειδητοποιημένος ο Θεμπάγιος για το μέλλον του στη Ρεάλ

bet365

Δηλώσεις που θα συζητηθούν αρκετά στην Ισπανία παραχώρησε ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντάνι Θεμπάγιος, με αποδέκτη τη... Σεβίλλη.

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντάνι Θεμπάγιος, μίλησε για την αγαπημένη του Ρεάλ Μπέτις αλλά και το γεγονός ότι η μισητή αντίπαλος Σεβίλλη βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού με τη συνέχεια να αναμένεται δύσκολη.

Ο Ανδαλουσιάνος χαφ των Μερένγκες που κατέγραψε αξιοσημείωτη καριέρα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» ξεκαθάρισε σε συνέντευξη του στο «Εl Chiringuito» ότι η υποδοχή που του επεφύλασσαν οι οπαδοί των Βερδιμπλάνκος στην αναμέτρηση για τη La Liga τον πλήγωσε αλλά δεν κρατάει κακία καθώς είναι η ομάδα που υποστηρίζει, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε ότι κάθε Σαββατοκύριακο παρακολουθεί τους αγώνες της.

Ωστόσο, σε μια ερώτηση για τη βαθμολογική θέση της Σεβίλλης δήλωσε ότι ένας πιθανός της υποβιβασμός στο τέλος της σεζόν θα τον χαροποιούσε ιδιαίτερα αφού η αντιπαλότητα των δύο ομάδων είναι τεράστια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Μπέτις είναι η ομάδα της ζωής μου. Η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να να φτάσω στη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική. Είναι αλήθεια ότι τις προάλλες δεν περίμενα τη συγκεκριμένη υποδοχή στο «Βιγιαμαρίν», αλλά μπορώ να πω ότι η Μπέτις, η ομάδα μου φέτος αυτό που πρέπει να κάνει η είναι να το απολαύσει και να ζήσει την καλή περίοδο που διανύει. Αν η Σεβίλλη πέσει, θα είμαι χαρούμενος, προφανώς».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα