Ρεάλ Μαδρίτης: Προπαραμονή Χριστουγέννων τα εγκαίνια του ανακαινισμένου «Μπερναμπέου» με show αλά... Super Bowl

Ρεάλ Μαδρίτης: Προπαραμονή Χριστουγέννων τα εγκαίνια του ανακαινισμένου «Μπερναμπέου» με show αλά... Super Bowl

Το γήπεδο της Ρεάλ θα εγκαινιαστεί κι επίσημα στις 23 Δεκεμβρίου

bet365

Το ανακαινισμένο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» θα εγκαινιαστεί επίσημα στις 23 Δεκεμβρίου του 2023 σύμφωνα με το «El Chiringuito», σε μια λαμπρή τελετή που θα θυμίζει Super Bowl.

Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια εργασιών και αναμονής, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να παρουσιάσει το πλήρως ανακαινισμένο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και θα το κάνει με φαντασμαγορικό τρόπο.

Το σπίτι της Βασίλισσας υπέστη βελτιώσεις και αλλαγές από το 2019, με τη χωρητικότητά του να αυξάνεται στις 85.000 (από τις 81.000 που ήταν μέχρι πρότινος) και το ύψος του να μεγαλώνει επίσης κατά δέκα μέτρα λόγω της προσθήκης νέας αποσπώμενης οροφής. Για τις ανάγκες της ανακαίνισης υπενθυμίζεται ότι η Ρεάλ είχε μετακινηθεί στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» από την άνοιξη του 2020 ως το τέλος της σεζόν 2020-21, εκμεταλλευόμενη και τις συνθήκες της πανδημίας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον παρουσιαστή του «El Chiringuito», Ζοσέπ Πεντρερόλ, οι άνθρωποι της Ρεάλ έχουν επιλέξει ημερομηνία για τα εγκαίνια κι αυτή θα είναι η 23η Δεκεμβρίου του 2023, προπαραμονή των Χριστουγέννων. Και η τελετή αναμένεται... βασιλική, αφού ο ίδιος δημοσιογράφος αναφέρει πως ο σύλλογος σχεδιάζει ένα show εφάμιλλο του Super Bowl και του διάσημου Halftime Show.

Αυτό που μένει πλέον είναι να επισημοποιηθεί η ημερομηνία και να γίνουν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές για την λαμπρή εκδήλωση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα