Μπαρτσελόνα: Έφτασε τις 100 νίκες σε «Clasico», μια λιγότερη από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Newsroom
Εικαστικό της Μπαρτσελόνα για τις 100 νίκες της σε Clasico

bet365

H Μπαρτσελόνα νίκησε με 2-1 με ανατροπή τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νόου» και έφτασε τις 100 νίκες σε «Clasico», μια λιγότερη από τη Βασίλισσα.

Η Μπαρτσελόνα έμεινε πίσω στο σκορ στην έδρα της κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης εξαιτίας του αυτογκόλ του Ρόναλντ Αραούχο, όμως έκανε την ανατροπή, νίκησε με 2-1 και ξέφυγε στην κορυφή της βαθμολογίας στο +12 από τη δεύτερη Βασίλισσα. Πρόκειται για νίκη ορόσημο για τους Μπλαουγκράνα, καθώς είναι η 100η της σε «Clasico».

Οι Καταλανοί έχουν επικρατήσει των Μαδριλένων 74 φορές για το πρωτάθλημα, 17 για το Κύπελλο, πέντε στο ισπανικό Super Cup, δύο για το Κύπελλο Πρωταθλητριών/Champions League και ισάριθμες για το League Cup. Οι Μπλαουγκράνα έχουν πανηγυρίσει 64 φορές εντός έδρας, 31 στη Μαδρίτη και πέντε σε «ουδέτερες» έδρες.

Από την πλευρά της η Βασίλισσα έχει μόλις μία νίκη περισσότερη (101) από την αιώνια αντίπαλο της σε «Clasico». Η ομάδα του Τσάβι έχει νικήσει τρία από τα τέσσερα ντέρμπι που έχει δώσει με τους Μερένγκες μέσα στη σεζόν. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα τεθούν αντιμέτωπες στις 5 Απριλίου στη ρεβάνς της νίκης των Καταλανών με 1-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τα ημιτελικά του Copa del Rey.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα