«Μπαρτσελόνα Μαφία»: Η... υποδοχή που ετοιμάζουν οι οπαδοί της Μπιλμπάο στους Μπλαουγκράνα

Newsroom
«Μπαρτσελόνα Μαφία»: Η... υποδοχή που ετοιμάζουν οι οπαδοί της Μπιλμπάο στους Μπλαουγκράνα

bet365

Μήνυμα γεμάτο νόημα ετοιμάζουν οι οπαδοί της Αθλέτικ Μπιλμπάο για τη Μπαρτσελόνα μετά και τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Νεγκρέιρα.

Όλο και χειρότερα γίνονται τα πράγματα για τη Μπαρτσελόνα σχετικά με την υπόθεση Νεγκρέιρα, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία υποστηρίζουν πως η Εισαγγελία θα ασκήσει δίωξη για διαφθορά εις βάρος του κλαμπ!

Και με τους Καταλανούς να βρίσκονται στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης, στο Μπιλμπάο τους ετοιμάζουν μια... ιδιαίτερη υποδοχή για την μεταξύ τους αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή (12/3).

Συγκεκριμένα οι οπαδοί της Αθλέτικ θα σηκώσουν χαρτάκια για να σχηματίσουν τη λέξη «Μαφία» στις εξέδρες του «Σαν Μαμές», εξαπολύοντας έτσι τα βέλη τους προς τους Μπλαουγκράνα.

«Στο 30ό λεπτό του αγώνα με την Μπαρτσελόνα ας τους δείξουμε την οργή μας. Κατεβάστε, εκτυπώστε και φωνάξτε τους με το όνομα τους: Μαφία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στις οπαδικές σελίδες των Βάσκων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα