Μπαρτσελόνα: Θέλει τον Ινίγκο Μαρτίνεθ για αντικαταστάτη του Πικέ

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Θέλει τον Ινίγκο Μαρτίνεθ για αντικαταστάτη του Πικέ

bet365

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Ζεράρ Πικέ στο πρόσωπο του Ινίγκο Μαρτίνεθ σύμφωνα με την καταλανική «sport».

Οι Καταλανοί βρίσκονται σε συζητήσεις εδώ και αρκετό καιρό με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό και ο λόγος είναι πως δούλευαν την μεταγραφή του για το ερχόμενο καλοκαίρι που εκείνος μένει ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ενδιαφέρθηκαν για κείνον και το καλοκαίρι που πέρασε, αλλά οι απαιτήσεις των Βάσκων έθεταν απαγορευτικό στην όποια διαπραγμάτευση. Τώρα, με τον Μαρτίνεθ ικανό να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει σε περίπου δύο μήνες, η Μπαρτσελόνα ελπίζει η Μπιλμπάο να ρίξει τις απαιτήσεις και η διαδικασία της απόκτησής του να μην πάει για το καλοκαίρι του 2023, αλλά τον ερχόμενο Γενάρη, ώστε να καλυφθεί άμεσα και το κενό που άφησε η απόσυρση του Ζεράρ Πικέ.

Η ομάδα του Τσάβι διαθέτει ήδη τους Γκαρθία, Κουντέ και Κρίστενσεν ενώ τον Γενάρη θα είναι έτοιμος και ο Αραούχο. Αν σ' αυτούς τους τέσσερις συνυπολογίσει κανείς και τον Μάρκος Αλόνσο σαν μία λύση έκτακτης ανάγκης, καταλαβαίνει πως η Μπαρτσελόνα δεν βρίσκεται σε δεινή θέση για να αναγκαστεί να πληρώσει τις υπερβολικές απαιτήσεις που ίσως συνεχίσει να έχει η Μπιλμπάο περιμένοντας απλά μέχρι το καλοκαίρι για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του 31χρονου Ισπανού κεντρικού αμυντικού στο χειρότερο σενάριο εξέλιξης των διαπραγματεύσεων.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα