Ατλέτικο Μαδρίτης - Θέλτα 4-1: Άνετη κι ωραία στην τετράδα

Newsroom
Ατλέτικο Μαδρίτης - Θέλτα 4-1: Άνετη κι ωραία στην τετράδα

bet365

Η Ατλέτικο έβγαλε γούστα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» απέναντι στη Θέλτα, την οποία ισοπέδωσε 4-1 για να επιστρέψει στις νίκες και να πατήσει στην πρώτη τετράδα της La Liga.

Βραδινός περίπατος... Μετά τη γκέλα απέναντι στη Σοσιεδάδ, η Ατλέτικο βρήκε το τέλειο θύμα για να ξεσπάσει και να πάρει το τρίποντο που την έφερε στην πρώτη τετράδα της La Liga. Με όπλα τον επιθετικό πλουραλισμό και τη σωστή ανασταλτική λειτουργία, οι Μαδριλένοι δεν είχαν πρόβλημα να ισοπεδώσουν με 4-1 τη Θέλτα, σε μια εμφάνιση που απογειώθηκε για τα καλά στο δεύτερο μέρος.

Ο δρόμος προς τη νίκη πάντως άνοιξε από νωρίς, αφού μόλις στο 9΄ο Ντε Πολ σέρβιρε για τον Κορέα, ο οποίος με δυνατό τελείωμα νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για να γράψει το 1-0. Στο 50΄ο Ντε Πολ από δημιουργός έγινε σκόρερ με σουτ εκτός περιοχής αποβάλλοντας κάθε άγχος από το σύνολο του Σιμεόνε που πλέον είχε αποκτήσει την αυτοπεποίθηση για να χτίσει το δικό του πάρτι στο «Μετροπολιτάνο».

Στο 66΄ο Καράσκο χόρεψε την αντίπαλη άμυνα με συνεχείς προσποιήσεις προτού εκτελέσει με το αριστερό για το 3-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η Θέλτα μείωσε προσωρινά σε 3-1 με τον Βέιγκα. Το... μαρτύριο των φιλοξενούμενων δεν είχε τελειώσει ακόμα, με τον Νούνιες στο 82΄να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του έπειτα από υπέροχη ενέργεια του Κούνια και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Γκίρμπιτς, Μολίνα, Ερμόσο, Βίτσελ, Ρεϊνίλντο, Καράσκο, Κοντογκμπιά, Ντε Πολ (76΄Κούνια), Λεμάρ (46΄Κόκε), Κορέα (63΄ Ζοάο Φέλιξ), Μοράτα (63΄Γκριεζμάν)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα