Ατλέτικο - Βιγιαρεάλ: O Ερμόσο... όρμησε σε οπαδούς της ομάδας του, μπήκε στη μέση η αστυνομία! (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Ατλέτικο - Βιγιαρεάλ: O Ερμόσο... όρμησε σε οπαδούς της ομάδας του, μπήκε στη μέση η αστυνομία! (vids)

bet365

Οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης τα έχωσαν στον Μάριο Ερμόσο μετά την ήττα από τη Βιγιαρεάλ και ο Ισπανός στόπερ... όρμησε στους οπαδούς της ομάδας του! Χρειάστηκε η παρέμβαση από την αστυνομία.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης στο πρώτο της εντός έδρας ματς για τη νέα σεζόν ηττήθηκε με 2-0 από την Βιγιαρεάλ του Ουνάι Έμερι και δυσαρέστησε τους οπαδούς της. Μετά το ματς η κατάσταση ξέφυγε με πρωταγωνιστή τον Μάριο Ερμόσο που δεν αγωνίστηκε καν.

Ο Ισπανός στόπερ έμεινε στον αγωνιστικό χώρο του «Γουάντα Μετροπολιτάνο» για να κάνει διατάσεις μαζί με τους άλλους αναπληρωματικούς και δέχτηκε λεκτική επίθεση από οπαδούς της ομάδας του. Ο Ερμόσο απάντησε, οι οπαδοί άρχισαν να του πετούν μπουκάλια και ο 27χρονος ανέβηκε στην κερκίδα για να τους αντιμετωπίσει. Στη μέση μπήκαν μέλη της ομάδα αλλά και η αστυνομία για να απομακρύνουν τον ποδοσφαιριστή του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα