Μπαρτσελόνα: Εξαιρετικά σκληρή κριτική του Φαν Μπάστεν, «ο Κρόιφ θα ντρεπόταν»

Μπαρτσελόνα: Εξαιρετικά σκληρή κριτική του Φαν Μπάστεν, «ο Κρόιφ θα ντρεπόταν»

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Εξαιρετικά σκληρή κριτική του Φαν Μπάστεν, «ο Κρόιφ θα ντρεπόταν»

bet365

«Πιστεύω ότι ο Γιόχαν Κρόιφ θα ντρεπόταν αν έβλεπε πώς συμπεριφέρεται η Μπάρτσα σήμερα», είπε στην ολλανδική τηλεόραση ο θρυλικός Ολλανδός επιθετικός σχολιάζοντας την τακτική που ακολουθούν οι Καταλανοί στην περίπτωση του Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Ο Μάρκο φαν Μπάστεν, θρυλικός πρώην επιθετικός του Άγιαξ, της Μίλαν και της εθνικής Ολλανδίας και ένας από τους καλύτερους μαθητές του Γιόχαν Κρόιφ, ήταν πολύ επικριτικός για την Μπαρτσελόνα στο πρόγραμμα Rondo της ολλανδικής τηλεόρασης.

Σχολιάζοντας τους χειρισμούς του συλλόγου και την πίεση που ασκεί στον συμπατριώτη του, Φρένκι ντε Γιονγκ, για να μειώσει τον μισθό του ή να δεχτεί την πρόταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή της Τσέλσι, σχολίασε ότι: «νομίζω ότι ο Γιόχαν Κρόιφ θα ντρεπόταν να δει πώς συμπεριφέρθηκε η Μπάρτσα. Σήμερα, κατά τη γνώμη μου, η συμπεριφορά της Μπαρτσελόνα ήταν πολύ κάτω από τα στάνταρ της».

Ενώ μίλησε και για τις δύο ήττες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ, στις πρώτες δύο αγωνιστικές της Premier League και στάθηκε στον προγραμματισμό της pre - season προετοιμασίας της ομάδας που έγινε εκτός Ευρώπης. «Αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι ότι κάνουν ένα είδος παγκόσμιου ταξιδιού κάθε χρόνο στην προετοιμασία. Αυτό είναι θανατηφόρο για την ομάδα. Είναι γελοίο και ηλίθιο. Πρέπει να σταματήσουν καθώς είναι πολύ κακό σωματικά για τους παίκτες. Κάνουν ό,τι μπορούν για να βγάλουν περισσότερα χρήματα, αλλά είναι ανόητο».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα