Σάντι Μίνα: Η Θέλτα τον έθεσε απροειδοποίητα εκτός ομαδικής προπόνησης

Newsroom
Σάντι Μίνα: Η Θέλτα τον έθεσε απροειδοποίητα εκτός ομαδικής προπόνησης

bet365

Η Θέλτα είναι διατεθειμένη να πάει φουλ κόντρα στον Σάντι Μίνα και αποφάσισε να μην του επιτρέψει τη συμμετοχή στις ομαδικές προπονήσεις.

Η κόντρα της Θέλτα με τον Σάντι Μίνα καλά κρατεί! Οι δυο πλευρές βρίσκονται εδώ και καιρό στα μαχαίρια λόγω της πρωτόδικης απόφασης τετραετούς φυλάκισης που επιβλήθηκε στον Ισπανό για σεξουαλική παρενόχληση και η μεταξύ τους διαμάχη δεν λέει να κοπάσει.

Μέχρι πρότινος ο ποδοσφαιριστής θεωρούσε πως είχε το πάνω χέρι στην υπόθεση, αφού είχε απειλήσει τη Θέλτα πως σε περίπτωση που δεν τον αφήσει να προπονείται για όσο διαρκεί η έφεση τότε θα κινηθεί νομικά εναντίον της, υποχρεώνοντας ουσιαστικά τον σύλλογο να τον δεχτεί πίσω στις εγκαταστάσεις του.

Μια κίνηση που προφανώς δεν άρεσε στο ισπανικό κλαμπ, το οποίο ωστόσο λίγο καιρό αργότερα πήρε την εκδίκησή του. Σύμφωνα με τη Marca, ο μεταγραφικός στόχος του Άρη βρέθηκε προ εκπλήξεως κατά την άφιξή του σήμερα στο προπονητικό κέντρο (26/7), αφού τη στιγμή της ομαδικής προπόνησης δέχθηκε οδηγίες να... αποχωρήσει και να κάνει ζέσταμα στην άλλη άκρη του γηπέδου.

Ουσιαστικά το κλαμπ αποφάσισε να τον απομονώσει τελείως από το υπόλοιπο γκρουπ, κάνοντας ακόμα πιο σαφές πως δεν είναι σε καμία περίπτωση καλοδεχούμενος στην ομάδα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα