Θέλτα: «Ο Σάντι Μίνα απέρριψε πρόταση από το εξωτερικό και μας υποχρεώνει να επιστρέψει στις προπονήσεις»

Θέλτα: «Ο Σάντι Μίνα απέρριψε πρόταση από το εξωτερικό και μας υποχρεώνει να επιστρέψει στις προπονήσεις»

bet365

Η Θέλτα πέρασε στην αντεπίθεση κατά του μεταγραφικού στόχου του Άρη, Σάντι Μίνα, ο οποίος την υποχρεώνει, πλέον, να επιστρέψει στις προπονήσεις όσο εκδικάζεται η έφεσή της ποινής τετραετούς φυλάκισης για σεξουαλική παρενόχληση και τόνισε, μάλιστα, πως απέρριψε την πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Στα «μαχαίρια» βρίσκονται Θέλτα και Σάντι Μίνα, με τον Ισπανό στράικερ που είχε τεθεί στον «πάγο» λόγω της πρωτόδικης ποινής τετραετούς φυλάκισης που τον βαραίνει για σεξουαλική παρενόχληση, να υποχρεώνει το κλαμπ να επιστρέψει στις προπονήσεις όσο διαρκεί η διαδικασία της έφεσης.

Ο μεταγραφικός «στόχος» του Άρη, για τον οποίο η «AS» είχε αναφέρει συμφωνία μεταξύ των Κιτρινόμαυρων και της ομάδας του Βίγκο, έστειλε burofax στον σύλλογο απαιτώντας την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας κι ο τελευταίος δέχθηκε υποχρεωτικά, όπως δήλωσε μέσω της επίσημης ανακοίνωσής του. Μάλιστα, σε αυτή τονίζεται πως ο Μίνα απέρριψε τελικά την πρόταση που είχε στα χέρια του από ομάδα του εξωτερικού.

Το ισπανικό κλαμπ, πάντως, ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που η ποινή τελεσιδικήσει, είναι διατεθειμένη να κινηθεί νομικά για να διεκδικήσει αποζημίωση για τη βλάβη που υπέστη από τη συμπεριφορά του Μίνα, τόσο σε οικονομικούς όρους όσο και σε όρους της δημόσιας εικόνας της.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο της Αλμερία είχε καταδικάσει τον Μίνα σε ποινή τετραετούς φυλάκισης για σεξουαλική παρενόχληση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θέλτα:

«Η Θέλτα έλαβε μια επίσημη ανακοίνωση τις τελευταίες ώρες σχετικά με την κατάσταση του ποδοσφαιριστή, Σάντι Μίνα.

Μέσω burofax, η Θέλτα υποχρεούται να τον συμπεριλάβει στις προπονήσεις της ομάδας άμεσα, συνεπώς από αυτή τη στιγμή το κλαμπ αναγκάζεται να δεχτεί την παρουσία του στην προετοιμασία της ομάδας το καθορισμένο χρονικά διάστημα και μαζί με τους συμπαίκτες του.

Η Θέλτα διατηρεί το δικαίωμα, αν η ποινή τελεσιδικήσει, να διεκδικήσει όλες τις ζημιές που προκάλεσε η συμπεριφορά του παίκτη προς τον οργανισμό, τόσο οικονομικές όσο και αναφορικά με την εικόνα του συλλόγου, σεβόμενη προς το παρόν το δικαίωμά του στην έφεση.

Η Θέλτα θέλει να ξεκαθαρίσει πως ο ποδοσφαιριστής, δεδομένης της νομικής υπόθεσης που έχει προκύψει και η οποία καταστρέφει τη δημόσια εικόνα του συλλόγου, αρνήθηκε την προσφορά να παίξει σε ομάδα από το εξωτερικό.

Τέλος, ο σύλλογος θέλει να εκφράσει ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ να δέχεται πιέσεις από κανέναν εργαζόμενο που εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα και πολύ παραπάνω, εκφράζει την έκπληξή του από αυτή την κίνηση του παίκτη που έχει ως στόχο να καταστρέψει την Θέλτα, η οποία από τη στιγμή της έκδοσης της δικαστικής απόφασης έδρασε σε συνάρτηση με τις αξίες του συλλόγου και των φιλάθλων της, τις οποίες δεν θα προδόσει ποτέ υπό οποιεσδήποτε συνθήκες
».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα