Λεβαντόφσκι: «Δεν έχουμε μιλήσει για το 8-2»

Newsroom
Λεβαντόφσκι: «Δεν έχουμε μιλήσει για το 8-2»

bet365

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως παίκτης της Μπαρτσελόνα έδωσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Πολωνός διεθνής επιθετικός, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, διαβεβαίωσε στην πρώτη συνέντευξη τύπου στα «μπλαουγκράνα» ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από την υποδοχή που έχει στην ομάδα, ελπίζει ότι η Μπάρτσα θα κάνει αυτό το ποιοτικό άλμα που αναζητά με τη δική του προσθήκη και επιμένει ότι τίποτα από όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν δεν έχουν σημασία.

Μάλιστα ερωτήθηκε για την ευρεία επικράτηση της Μπάγερν Μονάχου επί της Μπαρτσελόνα, το περίφημο εκτός έδρας 8-2 των Βαυαρών επί των Καταλανών και ανέφερε πως: «Πρέπει να πω ότι δεν έχουμε μιλήσει για αυτό. Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Είναι καλύτερα να μην κοιτάζουμε πίσω. Αυτή είναι η ιδέα μας».

«Είναι δύσκολο να απαντήσω. Αισθάνομαι πολύ καλά σωματικά», τόνισε περιεκτικά ερωτηθείας για το πόσα χρόνια ακόμα του απομένουν σε κορυφαίο επίπεδο.

Για το αν «κουβαλά» μαζί του τη νοοτροπία νικητή, σημείωσε: «Το ελπίζω. Έχω πάντα στο μυαλό μου να κερδίζω το παιχνίδι και να σκοράρω το γκολ. Δεν έχει σημασία το παιχνίδι ή ο αντίπαλος. Πάντα διψώ να κερδίσω. Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες σε αυτή την ομάδα. Όλοι πρέπει να πάμε μαζί βήμα-βήμα».

Για την συνεργασία του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε: «Μίλησα πολύ μαζί του για την τακτική. Μετά από αυτό, είναι πιο εύκολο να προσαρμοστώ σε οποιοδήποτε σύστημα. Άλλαξε τον τρόπο που βλέπω το ποδόσφαιρο, τον τρόπο που το καταλαβαίνω. Για μένα δεν είναι δύσκολο να βρω λύσεις στο γήπεδο γιατί έχω συνεργαστεί με υπέροχους προπονητές. Χάρη σε αυτόν [τον Πεπ] θα πρέπει να είναι πιο εύκολο να προσαρμοστείς σε αυτό που ζητά ο Τσάβι».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα