Μπαρτσελόνα: «Κλείνει» η συμφωνία με τον Ντεμπελέ

Μπαρτσελόνα: «Κλείνει» η συμφωνία με τον Ντεμπελέ

Μπαρτσελόνα: «Κλείνει» η συμφωνία με τον Ντεμπελέ

bet365

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της καταλανικής «Sport» η Μπαρτσελόνα και ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι μια «ανάσα» μακριά από την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2024.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι πιο κοντά από ποτέ στο να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαο με τη Μπαρτσελόνα! Ο Λουίς Κάμπος έβαλε «φρένο» στη μεταγραφή του Γάλλου εξτρέμ στην Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με ρεπορτάζ της καταλανικής «Sport» ο Ντεμπελέ απέχει μια «ανάσα» από την ανανέωση της συνεργασίας με τους Καταλανούς μέχρι το καλοκαίρι του 2024!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι διαφορές ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι μικρές και αναμένεται να καλυφθούν τις αμέσως επόμενες ώρες ώστε να οριστικοποιηθεί το «deal». Στόχος της «Μπάρτσα» είναι να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται η υπόθεση ώστε ο Ντεμπελέ να τεθεί στη διάθεση του Τσάβι από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Θυμίζουμε πως ο Ισπανός τεχνικός είναι «θαυμαστής» του Γάλλου και ήθελε να ανανεώσει από την πρώτη στιγμή. Υπό τις οδηγίες του Τσάβι o 25χρονος εξτρέμ έκανε ένα φανταστικό δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, έχοντας ένα γκολ και έντεκα ασίστ σε 15 εμφανίσεις στη La Liga από τον Φεβρουάριο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι Καταλανοί είχαν αποκτήσει τον Ντεμπελέ το 2017 από τη Ντόρτμουντ αντί 140 εκατομμυρίων ευρώ. Με τους «Μπλαουγκράνα» μέχρι στιγμής μετράει 149 εμφανίσεις, με 32 γκολ και 34 ασίστ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα