Βαλβέρδε: Στο κάδρο της Μπιλμπάο ο «τσινγκούρι», συνδέεται με έναν υποψήφιο πρόεδρο

Βαλβέρδε: Στο κάδρο της Μπιλμπάο ο «τσινγκούρι», συνδέεται με έναν υποψήφιο πρόεδρο

Newsroom
Βαλβέρδε: Στο κάδρο της Μπιλμπάο ο «τσινγκούρι», συνδέεται με έναν υποψήφιο πρόεδρο

bet365

Το όνομα του άλλου προπονητή του Ολυμπιακού φαίνεται να συνδέεται με την υποψηφιότητα του Ουριάρτε για την προεδρία της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Στην Ισπανία οι σύλλογοι εκλέγουν τους προέδρους του μέσω ψηφοφορίας από τα μέλη κάθε κλαμπ. Στις προεκλογικές περιόδους λοιπόν ο κάθε υποψήφιος πρόεδρος φέρει μαζί του και τις συνήθεις υποσχέσεις.

Το φαβορί για την προεδρία της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ινιάκι Αρεσαμπαλέτα, όπως έχει γίνει γνωστό «έταξε» στους Βάσκους οπαδούς της ομάδας τον Μαρσέλο Μπιέλσα.

Οι άλλου δύο όμως δεν έχουν μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Στην Ισπανία αναφέρουν ότι η υποψηφιότητα του Ουριάρτε συνδέεται με πιθανή επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο «τσινγκούρι» -θυμίζουμε- δεν έχει προπονήσει από τότε που απολύθηκε από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο Ουριάρτε θα ανακοινώσει σήμερα (21/6) το αθλητικό του έργο, αν και από την ομάδα εργασίας του διαβεβαίωσαν αργά το απόγευμα ότι δεν θα επισημοποιήσουν το όνομα του προπονητή του μέχρι την Τετάρτη. Ο Βαλβέρδε έχει ήδη προπονήσει την Αθλέτικ σε δύο διαφορετικές περιόδους, τις σεζόν 2003/04- 2004/05 και την περίοδο 2013 -2017.

Το όνομα του άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού εμφανίζεται στον προεκλογικό ορίζοντα την ίδια μέρα που ο Ινιάκι Αρεσαμπαλέτα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μπιέλσα ως προπονητή για τις επόμενες δύο σεζόν, εάν εκλεγεί στις κάλπες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα