Γκατούζο: Αναλαμβάνει την Βαλένθια στη θέση του Μπορδαλάς!

Γκατούζο: Αναλαμβάνει την Βαλένθια στη θέση του Μπορδαλάς!

Γκατούζο: Αναλαμβάνει την Βαλένθια στη θέση του Μπορδαλάς!

bet365

Ως δεδομένη παρουσιάζεται από τον ισπανικό Τύπο η πρόσληψη του Τζενάρο Γκατούζο στην Βαλένθια για την τεχνική ηγεσία της ομάδας στη θέση του Μπορδαλάς που αναμένεται ν' αποχωρήσει από τις «νυχτερίδες».

Ο άλλοτε κόουτς του ΟΦΗ, όπου μάλιστα έγινε πρωταγωνιστής ενός από τα πιο viral ξεσπάσματα που μνημονεύονται όσα χρόνια κι αν περάσουν, φαίνεται ότι ετοιμάζεται για νέα προπονητική περιπέτεια, μετακομίζοντας για πρώτη φορά στην Ισπανία.

Η Βαλένθια την σεζόν που ολοκληρώθηκε έφτασε μέχρι και τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, ωστόσο, εκεί ηττήθηκε από την Μπέτις.

Ο Μπορδαλάς φαίνεται να έχει αποφασίσει να κλείσει το κεφάλαιο αυτό και αναμένεται να τερματίσει το συμβόλαιό του, θα πάρει αποζημίωση για να το κάνει αυτό κι έπειτα ο Γκατούζο θ' αναλάβει την ομάδα στη θέση του.

Το πρωτοσέλιδο της SuperDeporte παρουσιάζει τον Ιταλό ως το κομμάτι με το οποίο θα ενεργοποιηθεί το παζλ για τη νέα ημέρα στις «νυχτερίδες», με τον 44χρονο να επιστρέψει στους πάγκους έναν χρόνο αφότου άφησε την Νάπολι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα