Ρεάλ Μαδρίτης: Κατηγορήθηκε από τους οπαδούς της για ασέβεια στον Μόντριτς με την υπόσχεση μεταγραφής στον Μπαπέ

Κώστας Τόπας
Ρεάλ Μαδρίτης: Κατηγορήθηκε από τους οπαδούς της για ασέβεια στον Μόντριτς με την υπόσχεση μεταγραφής στον Μπαπέ

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορήθηκε ότι δεν σεβάστηκε τον θρύλο της ομάδας, Λούκα Μόντριτς , αφού φέρεται να προσέφερε τον αριθμό της φανέλας του στον Κιλιάν Μπαπέ.

Ο 23χρονος Γάλλος αστέρας έφτασε πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως τελευταία στιγμή ο Γάλλος αστέρας άλλαξε γνώμη κι έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν, έως το 2025.

Ο δημοσιογράφος του Foot Mercato, Σάντι Άουνα, ισχυρίζεται ότι η Ρεάλ είχε υποσχεθεί στον Μπαπέ τη φανέλα με το νούμερο 10, που αυτή τη στιγμή έχει στην πλάτη του ο Λούκα Μόντριτς και προηγουμένως το είχαν φορέσει οι Φέρεντς Πούσκας, Λουίς Φίγκο, Κλάρενς Ζέεντορφ κι άλλοι θρύλοι του ποδοσφαίρου, στην προσπάθειά της να τον πείσει να υπογράψει.

Ο Μόντριτς ολοκληρώνει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι, αλλά αναμένεται να υπογράψει νέα συμφωνία με τους «μερένγκες». Γι' αυτό και οι οπαδοί της Ρεάλ αντέδρασαν άσχημα στην είδηση ​​ότι μπορεί ο Κροάτης μέσος να αναγκαστεί να δώσει τον αριθμό της φανέλας του στον Μπαπέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα