Ρεάλ Μαδρίτης: «Έκλεισε» τον Ρούντιγκερ μέχρι το 2026

Ρεάλ Μαδρίτης: «Έκλεισε» τον Ρούντιγκερ μέχρι το 2026

Ρεάλ Μαδρίτης: «Έκλεισε» τον Ρούντιγκερ μέχρι το 2026

bet365

Το «deal» ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ολοκληρωθεί οριστικά και πλέον απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση, η οποία θα γίνει μετά το τέλος της σεζόν.

Η υπόθεση του Αντόνιο Ρούντιγκερ δεν είναι μια από αυτές που θα μας απασχολήσουν στη θερινή μεταγραφική αγορά, καθώς ο διεθνής Γερμανός κέντρικος αμυντικός έχει βρει ήδη τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη, η οποία θα είναι στη Μαδρίτη για «λογαριασμό» της Ρεάλ. Οι δυο πλευρές πλέον έχουν ολοκληρώσει τη συμφωνία τους και πλεόν απομένει μόνο η ανακοίνωση, η οποία θα γίνει μετά το τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το «deal» επιβεβαιώνεται πλέον και από τους «Μερένγκες». Ο 29χρονος σέντερ μπακ συμφώνησε για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026, χωρίς οψιόν. Στο βάθος της τετραετίας ο υψηλόσωμος αμυντικός θα πάρει 40 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.

O Ρούντιγκερ υπέγραψε στην Τσέλσι το 2017, το συμβόλαιο του εκπνέει το καλοκαίρι και η Ρεάλ ήταν η ομάδα που κινήθηκε πιο γρήγορα και απέσπασε την υπογραφή του. Μέχρι σήμερα ο Γερμανός έχει 199 συμμετοχές με τους «Μπλε», έχει σκοράρει 12 φορές, έχει μοιράσει επτά ασίστκαι σε αυτά τα χρόνια έχει κατακτήσει, ένα FA Cup, ένα UEFA Super Cup, ένα Παγκόσμιο Κύπλλο συλλόγων, ένα Europa League και ένα Champions League.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα