Μπαπέ: Στη Μαδρίτη ο Γάλλος στράικερ, «φουντώνουν» οι φήμες για μεταγραφή στη Ρεάλ (vid)

Μπαπέ: Στη Μαδρίτη ο Γάλλος στράικερ, «φουντώνουν» οι φήμες για μεταγραφή στη Ρεάλ (vid)

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ εντοπίστηκε από τον φακό του «Cadena COPE» στη Μαδρίτη παρέα με τον συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Ασράφ Χακίμι και αυτό ήταν αρκετό για να «φουντώσουν» ξανά οι φήμες περί συμφωνίας με τη Ρεάλ.

Το σίριαλ για το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ καλά κρατεί. Από τη μία η Παρί Σεν Ζερμέν, από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης και παρά τα δημοσιεύματα της «Parisien» για ανανέωση στους πρωταθλητές Γαλλίας με «αστρονομικό» συμβόλαιο 50 εκατ. ευρώ τον χρόνο, το περιβάλλον του Γάλλου στράικερ επιβεβαιώνει πως ακόμα δεν έχει ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση για το πού θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Παρ' όλα αυτά, οι φίλοι της Βασίλισσας και τα ισπανικά ΜΜΕ συντηρούν την κουβέντα περί μετακόμισής του 23χρονου σταρ στους Μερένγκες, ιδίως από τη στιγμή που ο Μπαπέ εντοπίστηκε στους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας!

Όπως μετέδωσε το «COPE», ο Μπαπέ βρέθηκε στη Μαδρίτη και απαθανατίστηκε σε τοπικό εστιατόριο μαζί με τον συμπαίκτη του, Ασράφ Χακίμι και τον αδερφό του, Ναμπίλ, γεγονός που πυροδότησε ξανά τις φήμες για επικείμενο deal με τους πρωταθλητές Ισπανίας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα