Μπαρτσελόνα: Προσφέρει 35 εκατ. ευρώ στην Μπάγερν για να ενεργοποιήσει τη «βόμβα» Λεβαντόφσκι

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Προσφέρει 35 εκατ. ευρώ στην Μπάγερν για να ενεργοποιήσει τη «βόμβα» Λεβαντόφσκι

bet365

Ο μάνατζερ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τα είπε με ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν μέχρι και 35 εκατομμύρια ευρώ στην Μπάγερν Μονάχου για να κάνουν δικό τους τον Πολωνό στράικερ.

H Μπαρτσελόνα συναντήθηκε με τον ατζέντη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Πίνι Ζάχαβι, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο αποφασιστικό βήμα για την απόκτηση του Πολωνού στράικερ.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός δημοσιογράφος Ζεράρντ Ρομέρο αναφέρει ότι το βράδυ της Τετάρτης (27/04) ο εκπρόσωπος του Λεβαντόφσκι τα είπε με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους από τη νέα σεζόν. Μάλιστα, οι Καταλανοί και συγκεκριμένα ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ισπανικού συλλόγου, Ματέου Αλεμάνι δεν δίστασε να ρίξει στο τραπέζι και τα νούμερα που έχουν αυτή τη στιγμή στη διάθεση τους για την απόκτηση του 33χρονου επιθετικού.

Ο Πίνι Ζάχαβι ενημερώθηκε ότι ο Λαπόρτα είναι διατεθειμένος να προσφέρει έως και 35 εκατομμύρια ευρώ στην Μπάγερν Μονάχου, προκειμένου να την πείσει να παραχωρήσει τον «Λέβα». Οσον αφορά το συμβόλαιο που διαθέτει για τον έμπειρο στράικερ, αυτό αφορά συνεργασία για δύο χρόνια, με οψιόν ανανέωσης γι' ακόμη ένα χρόνο, που σημαίνει πως ο Πολωνός θα φοράει τη φανέλα της Μπάρτσα έως και το 2025, όταν θα διανύει και το 37ο έτος της ηλικίας του. Αν κι εφόσον οι δύο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία...

Ο εκπρόσωπος του Λεβαντόφσκι θα επιστρέψει την Πέμπτη (28/04) στο Μόναχο για να τη μεταφέρει την πρόταση της Μπαρτσελόνα στην Μπάγερν και έτσι να ανοίξουν επίσημα οι διαπραγματεύσεις.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα