Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Ντίας πήγε με τις τάπες στον αστράγαλο του Γκριεζμάν, «παίζεται» από τον διαιτητή

Newsroom
Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Ντίας πήγε με τις τάπες στον αστράγαλο του Γκριεζμάν, «παίζεται» από τον διαιτητή

bet365

Ο ματωμένος αστράγαλος του Αντουάν Γκριεζμάν δεν «έπεισε» τον διαιτητή του Ατλέτικο - Γρανάδα να υποδείξει κάποια παράβαση.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέταξε δύο βαθμούς στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Γρανάδα που παλεύει για τη σωτηρία (0-0) και πλέον μπαίνει σε... μπελάδες για την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Οι φίλοι των «ροχιμπλάνκος» ωστόσο, στέκονται σε μια φάση της αναμέτρησης στην οποία τόσο ο διαιτητής Χιλ Μανθάνο, όσο κι ο υπεύθυνος του VAR Ιγλέσιας Βιγιανόβα μάλλον δεν αξιολόγησαν σωστά.

Ο Καράσκο έβαλε την μπάλα στην περιοχή, βλέποντας τον διερχόμενο Αντουάν Γκριεζμάν τον τροφοδότησε, με τον Γάλλο να προσπαθεί να σουτάρει και τον αρχηγό της Γρανάδα Βίκτορ Ντίας να τον σταματά. Στη ροή του αγώνα φάνηκε αμφότεροι να ακουμπούν ταυτόχρονα την μπάλα, ωστόσο οι τάπες από το παπούτσι του αμυντικού των Ανδαλουσιανών έμειναν «παράσημο» στον αστράγαλο του «Γκριζού».

Ο έμπειρος άσος των «ροχιμπλάνκος» έπεσε στο έδαφος δείχνοντας πως πονάει, ο αστράγαλός του στο σημείο του χτυπήματος είχε ματώσει, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα