Μόντριτς: Eχει χάσει μόλις ένα ματς το 2022

Μόντριτς: Eχει χάσει μόλις ένα ματς το 2022

Κώστας Τόπας
Μόντριτς: Eχει χάσει μόλις ένα ματς το 2022

bet365

O βιονικός Μόντριτς «τρελαίνει» τους αριθμούς και γράφει ιστορία. Ο εγκέφαλος στο κέντρο της Ρεάλ, έχει απουσιάσει μόλις μία φορά από αγώνα της ομάδας του το 20222, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και στα 36 του παραμένει ακούραστος.

Τα τελευταία χρόνια, ο 36χρονος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι η «καρδιά» στην μεσαία γραμμή της ομάδας του και βασικός παράγοντας για την πρόοδο των «μερένγκες» τόσο στη La Liga όσο και στο Champions League. Αυτό το απέδειξε άλλωστε και στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Εκεί όπου σε ηλικία 36 ετών και έξι μηνών, ο Λούκα Μόντριτς ήταν ο παίκτης της Ρεάλ που κάλυψε τα περισσότερα χιλιόμετρα στην ομάδα του.

Η αντοχή και η ικανότητά του να ανταγωνίζεται σε φυσικό επίπεδο άλλους συμπαίκτες του είναι εξίσου εντυπωσιακές με το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, κάνοντας τους Κασεμίρο (30 ετών) και Τόνι Κρόος (32 ετών) να φαίνονται κουρασμένοι.

Μέχρι στιγμής το 2022, ο Μόντριτς έχει χάσει μόνο έναν αγώνα κι αυτός ήταν η ισοπαλία με την Αλκογιάνο στη φάση των «17» του Copa del Rey. Εχει αγωνιστεί σε 17 συνεχόμενους αγώνες που έδωσε η ομάδα του το 2022, εκ των οποίων τις 14 φορές ξεκίνησε βασικός και τρεις ήρθε από τον πάγκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα