Γκούτι: «Τι έκανε ο Αντσελότι στον πάγκο; Απαράδεκτες οι αλλαγές του» (vid)

Κώστας Τόπας
Γκούτι: «Τι έκανε ο Αντσελότι στον πάγκο; Απαράδεκτες οι αλλαγές του» (vid)

bet365

Σφοδρή επίθεση στον Κάρλο Αντσελότι εξαπέλυσε ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ, Γκούτι, μετά την ήττα των «μερένγκες» στο «Clasico» με την Μπαρτσελόνα.

Μία Μπαρτσελόνα… από τα παλιά διέλυσε με όλη τη σημασία της λέξης την Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» υποχρεώνοντας τους «μερένγκες» στην πιο βαριά τους φετινή ήττα. Ενα αποτέλεσμα το οποίο δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της ομάδας και ειδικά στον Γκούτι.

Ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ, και προσφάτως προπονητής στις ακαδημίες μιλώντας στην εκπομπή «El Chiringuito TV» εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κάρλο Αντσελότι για τις επιλογές του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Είδα το παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα και είδα τον πάγκο της Ρεάλ. Ανακαλύπτω ότι στο δεύτερο ημίχρονο, η πρώτη αλλαγή από τη Ρεάλ ήταν ο Μαριάνο Ντίαθ. Πώς γίνεται; Δεν είναι ο Μπέιλ και ο Αζάρ εκεί; Η πρώτη επιθετική αλλαγή της Ρεάλ είναι ο Μαριάνο, που δεν έχει παίξει φέτος; Είμαι ο Αντσελότι και κοιτάζω στον πάγκο και έχω Αζάρ, Γιόβιτς, Μπέιλ, Ίσκο και μου λέτε ότι δεν μπορώ να βάλω κανέναν τους; Τι συμβαίνει; Έχω χαθεί. Η Ρεάλ δεν μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο 12-13 παίκτες. Μια μεγάλη ομάδα που θέλει να παλεύει για το Champions League, για τη La Liga και για το Copa del Rey δεν μπορεί να χρησιμοποιεί μόνο 14 παίκτες. Τι συμβαίνει εκεί;.

Όποιος δεν θέλει να παίξει, δεν είναι μέλος της Ρεάλ. Είναι τόσο εύκολο. Αλλά τώρα ας το πει. Ο σύλλογος ή ο Κάρλο Αντσελότι πρέπει να πει σε αυτόν τον παίκτη '"πήγαινε στη συνέντευξη Τύπου και πες ότι δεν θέλεις να παίζεις στη Ρεάλ". Η Ρεάλ σε πληρώνει. Πώς δεν θέλεις να παίξεις;»

Μάλιστα, ο Γκούτι δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς τα έβαλε και με τον Βινίσιους ο οποίος όπως τόνισε: «Νοιάζεται περισσότερο για το διαιτητή και τον αντίπαλο από το να παίζει ποδόσφαιρο».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα