Χάαλαντ: Στην Μπαρτσελόνα με 250 εκατομμύρια, χαμός στον Καταλανικό Τύπο (pics)

Χάαλαντ: Στην Μπαρτσελόνα με 250 εκατομμύρια, χαμός στον Καταλανικό Τύπο (pics)

bet365

Οι καταλανικές εφημερίδες αφιερώνουν το σημερινό (9/3) πρωτοσέλιδό τους στον Έρλινγκ Χάαλαντ και την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως το deal μπορεί να κλείσει στα 250 εκατομμύρια ευρώ το φετινό καλοκαίρι.

Ο Λαπόρτα φαίνεται ότι έχει ήδη... ζεστάνει το θέμα στους «μπλαουγκράνα» και ο Νορβηγός αστέρας της Μπορούσια Ντόρτμουντ ενδεχομένως να κλίνει προς Βαρκελώνη μεριά αυτή τη στιγμή.

Ο Τσάβι έχει εκδηλώσει τον θαυμασμό του και δημόσια για τον ποδοσφαιριστή, με τον οποίο φημολογήθηκε πως είχε υπάρξει και ραντεβού μέσα στην περασμένη εβδομάδα, δίχως όμως να επιβεβαιωθεί αυτό.

Η MundoDeportivo αλλά και η Sport κυκλοφόρησαν το πρωί της Τετάρτης με το ζήτημα του Χάαλαντ στο πρωτοσέλιδό τους και κάνουν λόγο για μια υπόθεση που είναι καθ' όλα εφικτή για την Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, αμφότερες οι εφημερίδες οριοθετούν το ποσό της ενδεχόμενης μεταγραφής στα 250 εκατομμύρια ευρώ και αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής δελεάζεται από το πρότζεκτ των «μπλαουγκράνα» και την βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα στην εποχή του Τσάβι...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα