Θέλτα - Ράγιο Βαγιεκάνο 2-0: «Τρίποντο» με... υπογραφή Μέντεθ

Βασίλης Μπαλατσός
Θέλτα - Ράγιο Βαγιεκάνο 2-0: «Τρίποντο» με... υπογραφή Μέντεθ

bet365

H Θέλτα παρέμεινε αήττητη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, καθώς επικράτησε της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Βίγκο, χάρη στα γκολ του Μπράις Μέντεθ.

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται η Θέλτα, καθώς επικράτησε της Ράγιο Βαγιεκάνο με 2-0 και παρέμεινε αήττητη για τρίτη διαδοχική αγωνιστική (δυο νίκες - μια ισοπαλία), ενώ μετράει τέσσερα τρίποντα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Βίγκο ήταν ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Μπράις Μέντεθ, ο οποίος σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. O Ισπανός άνοιξε το σκορ στο 12' και τελείωσε το ματς από το 80', όταν ο Ντένις Σουάρεθ έκανε το γέμισμα στην περιοχή και ο Μέντεθ με σουτ εξ επαφής διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Η Θέλτα ανέβηκε στη 10η θέση της La Liga με 30 βαθμούς και εμπόδισε τους Μαδριλένους να πλησιάσουν την ευρωπαϊκή ζώνη και τους άφησαν στην 9η θέση με 31 βαθμούς.

Ανατροπή για την Έλτσε κόντρα στην Αλαβές

Η Έλτσε βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της κόντρα στην Αλαβές, όμως με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος κατάφερε να επικρατήσει με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18' με τον Χοσελού να εκμεταλλεύεται τη σέντρα του Ριόχα και να ανοίγει το σκορ. Το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου μισού, όμως στο δεύτερο η Έλτσε χρειάστηκε μόλις 13 λεπτά για ν απεράσει μπροστά. Στο 46' ο Πέρε Μίγια ισοφάρισε σε 1-1 και στο 59' έκανε το 2-1 μετά από συνεργασία με τον Μοχίκα. Το τελικό 3-1 έκανε στο 86' ο Φιντέλ μετά από ασίστ του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ, Λούκας Μπογέ.

Βαθμολογική «ανάσα» για τη Μαγιόρκα από την... άσπρη βούλα

Ένα πολύτιμο τρίποντο στην «κούρα» της για την παραμονή στην Primera Division πήρε η Μαγιόρκα, καθώς επικράτησε της 18ης Κάντιθ με 2-1 και αύξησε τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη στους πέντε βαθμούς (23 η Μαγιόρκα - 18 η Κάντιθ). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 8' με τον Άλβαρες, όμως οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή χάρη στις εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι από τον Σεβίγια (20') και τον Μουρίκι (66').

 

LA LIGA Τελευταία Νέα