Χετάφε - Λεβάντε 3-0: Επιστροφή στις νίκες με «καυτό» Ουνάλ

Νίκος Κικίδης
Χετάφε - Λεβάντε 3-0: Επιστροφή στις νίκες με «καυτό» Ουνάλ

bet365

Η... αγνώριστη Χετάφε του 2022 πήρε εμφατική νίκη απέναντι στη Λεβάντε (3-0), μάζεψε ακόμα ένα τρίποντο με ήρωα τον Ουνάλ και αποσπάστηκε στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ολικό... lifting έχει πραγματοποιήσει η Χετάφε τις τελευταίες εβδομάδες, η οποία συνεχίζει να παρουσιάζει τη αναγεννημένη της μορφή και να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτή τη φορά, θύμα των Μαδριλένων ήταν η Λεβάντε, με τον Ουνάλ να... οδηγεί το άρμα με δυο γκολ και να χαρίζει το τρίποντο στους γηπεδούχους (3-0) που σκαρφάλωσαν στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga.

Και η αλήθεια είναι πως ο νικητής της αναμέτρησης δεν άργησε να φανεί... Μόλις στο 1΄ άλλωστε ο Τούρκος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας για να ανοίξει το σκορ, προτού ανεβάσει τον δείκτη στο 2-0 στο 28΄. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90+5΄ο Αλένια, με τη Χετάφε να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την ισοπαλία κόντρα στη Σοσιεδάδ και τη Λεβάντε να παραμένει αβοήθητη στον πάτο με συγκομιδή μόλις 11 βαθμών.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα