La Liga: «Έκλεψε» τη χαρά της Κάντιθ στο 90+6' η Εσπανιόλ, τεσσάρα για Μπέτις (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
La Liga: «Έκλεψε» τη χαρά της Κάντιθ στο 90+6' η Εσπανιόλ, τεσσάρα για Μπέτις (vid)

bet365

Η Κάντιθ των δύο ακυρωθέντων γκολ μεταξύ 80'-82' βρήκε «χρυσό» γκολ νίκης στο 90+1', αλλά ο Ραούλ Ντε Τομάς στέρησε τη χάρα στο φινάλε χαρίζοντας τον βαθμό στην Εσπανιόλ (2-2). Τεσσάρα και σταθερά 3η η Μπέτις.

Σκληρό μάθημα για την Κάντιθ στο 90+6'. Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα πανηγυρίσουν μια σπουδαία ανατροπή κόντρα στην Εσπανιόλ στην προσπάθεια που κάνουν να παραμείνουν στη La Liga, οι Μαδριλένοι υπέστησαν «ψυχρολουσία» στην τελευταία φάση του αγώνα με θύτη τον Ραούλ Ντε Τομάς κι έμειναν στο 2-2.

Οι Καταλανοί είχαν πάρει από νωρίς τα ηνία του σκορ χάρη σε γκολ του Μορλάνες (10'), ωστόσο, η Κάντιθ απάντησε στο 55' με τον Νεγρέδο, ο οποίος ήταν ο άτυχος της βραδιάς. Τα δύο γκολ του σε απόσταση δύο λεπτών στο τελευταίο δεκάλεπτο ακυρώθηκαν μέσω VAR (80'-82'), οδηγώντας το ματς στο απόλυτο «θρίλερ» των καθυστερήσεων. Αφού, λοιπόν, το δεύτερο γκολ δεν ήταν γραφτό να έρθει, ο πολύπειρος Ισπανός στράικερ έδωσε την ασίστ στον Αλέχο για το γκολ της ανατροπής στο 90+1'. Η άμυνα της Κάντιθ, όμως, δεν άντεξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και λύγισε στιγμές νωρίτερα, με τον RDT να κρατά «όρθια» την Εσπανιόλ με... buzzer-beater.

Νωρίτερα, η Μπέτις επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από έναν μήνα, επικρατώντας δια περιπάτου της Αλαβές με 4-0. Με φόρα από την επεισοδιακή πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Ντελ Ρέι επί της «μισητής» συμπολίτισσας Σεβίλλης, οι Βερδιμπλάνκος είχαν κέφια μπροστά στο κοινό τους και «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ιγκλέσιας έγραψε το 1-0 στο 11' και το 3-0' στο 41', ο Κανάλες μεσολάβησε με ένα φανταστικό σουτ στην αντεπίθεση (29') και ο Χουάνμι έγραψε το τελικό σκορ στο 54', με την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι να παραμένει στην 3η θέση και στο +4 από Ατλέτικο Μαδρίτης-Σοσιεδάδ που έχουν ματς λιγότερο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα