«Ο Χιμένεθ υποψήφιος για τον πάγκο της Κάντιθ»

Newsroom
«Ο Χιμένεθ υποψήφιος για τον πάγκο της Κάντιθ»

bet365

Στη λίστα της Κάντιθ βρίσκεται ο Μανόλο Χιμένεθ, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ισπανικής ομάδας.

O άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ είχε πέσει στο τραπέζι της ΕΠΟ για το τιμόνι της Εθνικής ομάδας, μετά το «διαζύγιο» με τον Τζον Φαν'τ Σχιπ τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ παραμένει χωρίς ομάδα μετά την θητεία του στην Ένωση και σύμφωνα με την «diariodecadiz.es» το όνομά του εξετάζεται αυτή την περίοδο από τους ανθρώπους της Κάντιθ. Η ισπανική ομάδα έπειτα από 20 αγωνιστικές στην La Liga έχει συγκεντρώσει μόλις 14 βαθμούς, έχοντας απολογισμό δύο νίκες, οκτώ ισοπαλίες και δέκα ήττες.

Γι' αυτό και η κάκιστη πορεία της Κάντιθ στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει κουβέντα για την αντικατάσταση του Άλβαρο Θερβέρα. Ανάμεσα στους τεχνικούς που εξετάζονται για την αντικατάσταση του είναι και ο Μανόλο Χιμένεθ.

«Η Κάντιθ ψάχνει προπονητή ενώ μεταξύ των Ισπανών που είναι ελεύθεροι είναι κάποιοι απρόσιτοι όπως ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Κίκε Σετιέν και άλλοι με περισσότερες πιθανότητες όπως ο Σέρχιο Γκονζάλες, ο Χοσέ Λουίς Μαρτί και ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από τον Ιούνιο του 2021, όταν αποχώρησε από την ΑΕΚ», αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα.

@Photo credits: INTIME
 

LA LIGA Τελευταία Νέα