Αγουέρο: Ανακοινώνει την απόσυρσή του την Τετάρτη σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ

Αγουέρο: Ανακοινώνει την απόσυρσή του την Τετάρτη σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ

Newsroom
Αγουέρο: Ανακοινώνει την απόσυρσή του την Τετάρτη σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ

bet365

Ο Σέρχιο Αγουέρο έχει λάβει την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια λόγω των καρδιολογικών προβλημάτων που τον ταλαιπωρούν, και έχει ετοιμάσει σχετική τελετή για να ανακοινώσει την απόφασή του.

Άδοξο τέλος θα έχει η καριέρα του Σέρχιο Αγουέρο στα γήπεδα, αφού οι καρδιακές αρρυθμίες από τις οποίες πάσχει δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Αργεντίνος επιθετικός θα ανακοινώσει μάλιστα την αποχώρησή του την ερχόμενη Τετάρτη 15/12, με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα να είναι ήδη ενήμερη γι' αυτή του την απόφαση.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Ισπανός δημοσιογράφος, Εμίλιο Πέρεθ ντε Ρόθας, μιλώντας στο Radio Marca. Προσέθεσε δε ότι η Μπαρτσελόνα έχει ήδη προγραμματίσει την εκδήλωση για τον αποχαιρετισμό του, θέλοντας έτσι να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στον σύλλογο, αλλά φυσικά και ευρύτερα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αγουέρο αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα χρώματα των «μπλαουγκράνα» στις 30 Οκτωβρίου κόντρα στην Αλαβές, και έκτοτε έχει απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας λόγω των καρδιολογικών ανωμαλιών που του παρουσιάστηκαν.

O Αγουέρο πέτυχε 427 γκολ στην καριέρα του, αγωνιζόμενος 786 φορές με της φανέλες των Ιντεπετιέντε, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα και Εθνικής Αργεντινής.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα