Θέλτα - Βιγιαρεάλ 1-1

Newsroom
Θέλτα - Βιγιαρεάλ 1-1

bet365

Θέλτα και Βιγιαρεάλ μοιράστηκαν από έναν βαθμό στο Στάδιο Μπαλαίδος (1-1) με πρωταγωνιστές τους δύο κίπερ.

Αν η Θέλτα έπαιρνε τους τρεις βαθμούς κόντρα στο «Κίτρινο Υποβρύχιο» θα «έπιανε» την αντίπαλό της στους 16 βαθμούς και ο εφιάλτης της ζώνης του υποβιβασμού θα απομακρυνόταν πια με σαφήνεια.

Όλα όμως ξεκίνησαν στραβά. Πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, ο Αλμπέρτο Μορένο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ουνάι Έμερι εκμεταλλευόμενος το λάθος του κίπερ της Θέλτα και την ωραία ασίστ του Παρέχο (0-1).

Η σέντρα του Χάβι Γκαλάν σταμάτησε στο δοκάρι της Βιγιαρεάλ λίγο αργότερα, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία για το 1-1 και να ετοιμάζουν... άγαλμα στον Ντιτούρο χάρη στις επεμβάσεις του οποίου παρέμειναν στο παιχνίδι.

Σο 72ο λεπτό της επανάληψης ο Μπράις Μέντεθ διαμόρφωσε το τελικό (1-1) με το μισό γκολ να πιστώνεται στον πορτιέρε των φιλοξενούμενων που έκανε λάθος εκτίμηση κάνοντας εύκολο το έργο του Ισπανού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα