Ρεάλ: Δεν θα κινηθεί για Πογκμπά ακόμα κι αν μείνει ελεύθερος από την Γιουνάιτεντ

Ρεάλ: Δεν θα κινηθεί για Πογκμπά ακόμα κι αν μείνει ελεύθερος από την Γιουνάιτεντ

Κώστας Τόπας
Ρεάλ: Δεν θα κινηθεί για Πογκμπά ακόμα κι αν μείνει ελεύθερος από την Γιουνάιτεντ

bet365

Η Ρεάλ δεν είναι διατεθειμένη να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Πολ Πογκμπά, ακόμα κι αν ο Γάλλος μέσος μείνει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το συμβόλαιο του Πογκμπά ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το μέλλον του να φαντάζει αβέβαιο. Ωστόσο, ο ίδιος επικεντρώνεται στην αποθεραπεία του και στην επιστροφή του στα γήπεδα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού σε προπόνηση της εθνικής Γαλλίας.

Τα δημοσιεύματα όμως σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του συνεχίζονται. Αυτή τη φορά η ισπανική «Okdiario» αναφέρει ότι η Ρεάλ, η οποία φαινόταν πρόθυμη να προχωρήσει στην απόκτηση του το καλοκαίρι, δεν είναι διατεθειμένη τελικά να μπει σε διαπραγματεύσεις με τον 28χρονο Γάλλο μέσο, ακόμα κι αν αποχωρήσει ως ελεύθερος από το «Ολντ Τράφορντ».

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα οι Μαδριλένοι πήραν τη συγκεκριμένη απόφαση για δύο λόγους. Ο πρώτος αφορά τον χαρακτήρα του Πογκμπά, τονίζοντας πως είναι «ωρολογιακή βόμβα» στα αποδυτήρια και ο δεύτερος έχει να κάνει με τον μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα. Οι «μερένγκες» δεν έχουν την καλύτερη γνώμη για τον Ιταλό ατζέντη και δεν θέλουν με τίποτα να κάτσουν στον ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του Γάλλου αστέρα στην Ρεάλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα