Μπαρτσελόνα: Θέλει Καβάνι για αντί Αγουέρο τον Ιανουάριο

Μπαρτσελόνα: Θέλει Καβάνι για αντί Αγουέρο τον Ιανουάριο

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Θέλει Καβάνι για αντί Αγουέρο τον Ιανουάριο

bet365

Για την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι θα κινηθεί τον Ιανουάριο η Μπαρτσελόνα, προκειμένου να καλύψει το κενό που έχει αφήσει ο τραυματίας, Σέρχιο Αγουέρο.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα, είδε την καρδιά του να τον «προδίδει» κι αποδείχθηκε ότι αντιμετωπίζει καρδιακή αρρυθμία. Ετσι θα πρέπει να παραμείνει εκτός γηπέδων για τους επόμενους -τουλάχιστον - 3 μήνες, ακολουθώντας ειδική θεραπεία.

Η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» βλέποντας ότι μετά τον τραυματισμό του Αγουέρο αλλά και του Μπρεθγουεϊτ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει πιο γρήγορα στη δράση, αποφάσισε να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «AS», οι Καταλανοί έχουν στην κορυφή της λίστας τους, τον Έντινσον Καβάνι, για τον οποίο είχαν ενδιαφερθεί και το περασμένο καλοκαίρι. Φέτος και ειδικά μετά την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο 34χρονος Ουρουγουανός στράικερ ο οποίος μετράει μόλις οκτώ συμμετοχές, έχοντας απολογισμό ένα γκολ, δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» δεν αποκλείεται να ανάψει το «πράσινο» φως στην αποχώρηση του «Εl Matador», ενώ ακόμα και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βλέπει με θετικό μάτι την αποχώρησή του από την Γιουνάιτεντ για την Μπαρτσελόνα, μιας κι επιθυμία του είναι να βρίσκεται σε μία ομάδα που μπορεί να παίζει όσο το δυνατόν περισσότερο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα