Ρεάλ: Αζάρ και Καρβαχάλ επιστρέφουν για το Clásico με την Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας
Ρεάλ: Αζάρ και Καρβαχάλ επιστρέφουν για το Clásico με την Μπαρτσελόνα

bet365

Σε δύο σημαντικές επιστροφές μπορεί να υπολογίζει ο Κάρλο Αντσελότι για το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, καθώς Εντέν Αζάρ και Ντάνι Καρβαχάλ ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στην ενεργό δράση.

Οι Μαδριλένοι πηγαίνουν στο «Κάμπ Νόου» την Κυριακή (24/10, 17:15) για το πρώτο «Clásico» της σεζόν, μετά τη νίκη τους με 5-0 επί της Σαχτάρ, στο Champions League.

Η Ρεάλ βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά από την Μπαρτσελόνα στη βαθμολογία και στόχος της είναι η νίκη, προκειμένου να διευρύνει τη διαφορά. Ωστόσο, ο Κάρλο Αντσελότι επιβεβαίωσε ότι ενδέχεται να έχει στη διάθεσή του για το εν λόγω ντέρμπι, δύο σημαντικές επιστροφές.

Ο λόγος για τους Εντέν Αζάρ και Ντάνι Καρβαχάλ. Οι δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται ότι έχουν αφήσει πίσω τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν και είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση.

«Οι παίκτες επέστρεψαν καλά μετά το παιχνίδι με τη Σαχτάρ. Νομίζω ότι ο Καρβαχάλ και ο Αζάρ θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «μερένγκες».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα