Μπαρτσελόνα: Απούλητα χιλιάδες εισιτήρια για το El Clasico!

Μπαρτσελόνα: Απούλητα χιλιάδες εισιτήρια για το El Clasico!

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Απούλητα χιλιάδες εισιτήρια για το El Clasico!

bet365

Στα… αζήτητα ακόμη τα εισιτήρια για το ματς της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το πρώτο Clásico της χρονιάς πλησιάζει, αλλά όπως φαίνεται η απογοήτευση των οπαδών της Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη.

Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ενώ μετράμε μόλις τέσσερις ημέρες πριν το μεγάλο παιχνίδι, μόνο σε τρεις θύρες του Καμπ Νου υπάρχει sold out!

Αυτές είναι η θύρα των φανατικών που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά πίσω από την εστία, καθώς και δύο κερκίδες πίσω από τις δύο εστίες, στο πάνω διάζωμα όπου οι θέσεις δεν είναι πολλές και πρόκειται για τα πιο φτηνά εισιτήρια.

Σε όλες τις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου υπάρχουν απούλητα εισιτήρια, αλλά σε μερικές, αν μπει να δει κάποιος on line την αγορά των εισιτηρίων, έχουν μείνει ελάχιστα διαθέσιμα.

Σχεδιάγραμμα του Καμπ Νου

Η ζήτηση είναι υπερβολικά μικρή για το ματς που… ζει και αναπνέει κάθε φορά όλη η Βαρκελώνη, χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί στην πόλη για την κακή πορεία, αλλά και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, με την φυγή του Μέσι να παίζει κι αυτή τον ρόλο της. Συνήθως τα εισιτήρια για αυτό το ματς εξαφανίζονταν βδομάδες πριν, αλλά τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά φέτος.

Σύμφωνα με το Football Espana, δεν έχουν πουληθεί ούτε τα μισά εισιτήρια της χωρητικότητας του γηπέδου, με μόνο τις τρεις από τις 40 εισόδους του γηπέδου να μην υπάρχουν διαθέσιμα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα